OVA 3 znaka će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u sedmici od 23. do 29. januara…

2. Jarac
(22. prosinca – 19. siječnja)

Nalazite se na točki svog života u kojoj ne očekujete puno promjena. Što god imate, to je ono što ste zaglavili u svom umu. Iako bi neki mogli pomisliti da je to pomalo porazno od vas, nije vas briga jer ste otkrili što vam odgovara, a vrlo je praktično. Ovaj tjedan ćete to primijeniti u praksi jer ste počeli uviđati kako vaš pristup stvarno funkcionira.

Dakle, kakav je vaš pristup? Očekuj manje. Da, tako je. Umjesto da ‘očekujete najviše’ ili ‘namjeravate samo najbolje’, otkrili ste da ako smanjite svoja očekivanja, zapravo možete živjeti pristojnim životom. A kada je vaš ljubavni život u pitanju, ovaj pristup još bolje funkcionira. Dobro poznajete svog partnera; zašto biste odjednom očekivali da postanu superjunaci na zemlji?

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

3. Ribe
(19. veljače – 20. ožujka)

Ova godina vam je bila dobra, uglavnom zato što još niste tražili previše od nje. Još bolje, vi i vaš partner ste naizgled prešli novi prag u međusobnom razumijevanju.

Sve ste bliži ovoj osobi, unatoč svemu što smatrate lošim s njom. Također u potpunosti priznajete da ste nesavršeni i na neki način o svom ljubavnom životu razmišljate kao o ‘dvjema izgubljenim dušama’ koje su slučajno pronašle jedna drugu.

Putovanje nije bilo nimalo lako, ali ne možete unaprijed projicirati negativnost i nećete. Već znate da život nije lak, pa zašto bi vaš ljubavni život bio teži nego što već jest? Ovaj tjedan imat ćete vi i osoba s kojom ste svjesni da ste u tome zajedno na duge staze. Bez obzira.

OVA 3 znaka će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u sedmici od 23. do 29. januara…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top