OVA 3 znaka će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u sedmici od 23. do 29. januara…

Sve u svemu, ovo je vrlo poseban tjedan za ljubav i ponovno povezivanje za sve horoskopske znakove. Ovaj tjedan je tjedan u kojem parovi koji su prekinuli razmišljaju o ponovnom okupljanju, i to je tjedan u kojem stare emocionalne rane počinju svoj proces zacjeljivanja.

Osjećamo to, i to je dobar osjećaj. Čini se dobro. Zapravo, nešto u ovom tjednu, posebno, djeluje dobro, kao da je neki teret skinut.

Ovo je tjedan u kojem donosimo odluke koje ili čine ili prekidaju naše ljubavne veze, a imamo tranzite koji će nas poduprijeti.

Kako kažu, sve je pošteno u ljubavi i ratu, što implicira da nema pravih pravila i sve je poštena igra. Na neki način, to je istina; bez obzira koliko strukturirani mislimo da će naši ljubavni životi biti, nema pravila na duge staze.

I da postoje neka pravila, negdje usput, prekršili bismo ih. Ovaj nam tjedan pokazuje da ako želimo biti sretni u svojim ljubavnim životima, tada moramo postati promjenjiviji u tome kako odbijamo ili prihvaćamo standarde naših ljubavnih života. Drugim riječima, ako se možemo sagnuti, možemo preživjeti, a ovaj tjedan je sve u znaku savijanja.

Ovaj tjedan donosi nam sporednu postavu Mjeseca u konjunkciji s Venerom, Merkura u trigonu sa sjevernim čvorom (odličan za emocionalno iscjeljenje), Sunčevog sekstila s Jupiterom (tranzit zbog kojeg uvijek osjećamo nadu) i Venere u Ribama (ljubav ne može poći po zlu dok je ovo aspekt vlada nebom.)

Dakle, gledamo na mnoge inteligentne izbore koji su potkrijepljeni pravim informacijama i pravom količinom ljubavi i nade. Pozitivni smo i stoga stvaramo pozitivan ishod.

Tri horoskopska znaka koji su najsretniji u ljubavi u tjednu od 22. do 28. januara 2023.:

1. Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Morate biti oprezni ovaj tjedan, Ovan, jer biste mogli biti u iskušenju pomisliti da se veza koju ste nedavno preboljeli možda ponovno otvara u vašem životu. Ovaj tjedan ćete imati kontakt s bivšim, a iako ste dali sve od sebe da prebolite tu osobu, ona će uvijek držati dio vašeg srca.

Sada, ovaj tjedan, iz nekog razloga ćete morati još jednom imati posla s ovom osobom, a ono na što trebate biti oprezni je mali plamen koji se zapali u vašem srcu; lažno je, Ovan. Ne radi to sebi. Divno je što opet osjećaš muke ljubavi.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Super je sjajan osjećaj pomisliti da biste se mogli ponovno spojiti s ovim svojim bivšim, ali pažljivo slušajte: imate veće šanse da imate tjedan pun ljubavi i sreće ako ne dopustite da vaša mašta o ponovnom okupljanju ode predaleko. Samo budi iskren, Ovan, i bit ćeš sigurniji.

Nastavak na sljedećoj strani…

OVA 3 znaka će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u sedmici od 23. do 29. januara…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top