KARMA UPOZORAVA OVA 3 znaka! Pred njima su VELIKI PROBLEMI koji mogu uzrokovati PRAVU KATASTROFU!

KARMA UPOZORAVA OVA 3 znaka! Pred njima su VELIKI PROBLEMI koji mogu uzrokovati PRAVU KATASTROFU!

8 siječnja, 2024 0 By Admin 2

Ovi znakovi će se u periodu koji dolazi morati suočiti sa velikim problemima jer će karma učiniti svoje i uzvratiti udarac. Zbog grešaka iz prošlosti, karma će učiniti sve kako bi ovi znakovi platili zbog učinjenih loših stvari iz prošlosti i naučili lekciju za budućnost. Zadaća karme je da napravi ravnotežu kod svih ljudi. Svaka greška se plaća, a svako dobro djelo se nagrađuje. Ovi znakovi će moći naučiti i osjetiti na svojoj koži kako karma može biti strog sudac…

 

LAV

Karma upozorava: Greške koje ste počinili u prošlosti kada ste jako povrijedili vama blisku osobu, uskoro će vam stići na naplatu. Karma ne zaboravlja, ona sve pamti i vraća svakome po zasluzi. Vi ste svjesni svojih grešaka, kajete se zbog njih i nije vam drago što ste tako postupili. Ipak, to su vaši postupci koje ste svjesno učinili i uskoro ćete osjetiti posljedice koje vam se neće svidjeti.

Vama će karma uzvratiti istom mjerom. Jedna vama bliska i draga osoba učinit će isto ono što ste i vi nekome učinili. Ta osoba će vas gadno povrijediti svojim postupcima i vi ćete se osjećati jako povrijeđeno. Iskusit ćete isti osjećaj koji ste i vi uzrokovali davno jednoj osobi i taj osjećaj vam se nimalo neće svidjeti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Veliko razočaranje i bol bit će ono što će vas pratiti još dugo vremena. Takav osjećaj nećete nikada zaboraviti i to bi vam trebala biti pouka za budućnost. Vjerojatno više nikada nećete pomisliti da učinite nešto loše onome tko vam je drag.

STRIJELAC

Uvijek ste znali što želite postići u svom životu i niste birali puteve ni sredstva na putu prema osobnom uspjehu. Sami ste sebi bili najvažniji i niste marili ako ste pritom nekoga povrijedili. Vaš uspjeh je dobra stvar za vas, ali mnogi su bili povrijeđeni u vašem nastojanju da postignete nešto.

Uskoro će karma odraditi svoju ulogu i kazniti vas na isti način. Vi ćete uskoro osjetiti kako je to kada vas netko povrijedi na najgori mogući način. Postupci jedne vama jako bliske osobe bit će katastrofalni za vas. Osjetit ćete mješavinu najgorih osjećaja kakve do sada niste poznavali.

Bit će to primjerena kazna za vas. Vi ćete na svojoj koži osjetiti posljedice loših postupaka, postupaka kakve ste i vi činili. Tada ćete možda i shvatiti da se sve vraća i da morate imati više poštovanja prema ljudima oko vas.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Pravili ste greške u životu koje će vas skupo koštati. Sve se oko vas vrti oko novca. Novac je bitan, ali postoje stvari koje se ne mogu kupiti novcem, a to je ljubav i poštovanje. Upravo će vam karma uzvratiti udarac tamo gdje će vas najviše boljeti, a to je ljubav.

Mnogi problemi su pred vama, problemi koji se tiču vaše ljubavne veze. Da li ćete uspjeti održati svoju vezu, to je veliko pitanje. Ono što je krenulo kao sitnica, uskoro bi moglo postati velik problem.

Kako ćete se s tim nositi, vrijeme će pokazati. Vi ćete se naći pred velikom životnom prekretnicom i neće vam biti lako pronaći pravi put.