KARMA UPOZORAVA OVA 3 znaka! Pred njima su VELIKI PROBLEMI koji mogu uzrokovati PRAVU KATASTROFU!

Ovi znakovi će se u periodu koji dolazi morati suočiti sa velikim problemima jer će karma učiniti svoje i uzvratiti udarac. Zbog grešaka iz prošlosti, karma će učiniti sve kako bi ovi znakovi platili zbog učinjenih loših stvari iz prošlosti i naučili lekciju za budućnost. Zadaća karme je da napravi ravnotežu kod svih ljudi. Svaka greška se plaća, a svako dobro djelo se nagrađuje. Ovi znakovi će moći naučiti i osjetiti na svojoj koži kako karma može biti strog sudac…

 

BLIZANCI

Greške koje ste počinili u prošlosti kada ste jako povrijedili vama blisku osobu, uskoro će vam stići na naplatu. Karma ne zaboravlja, ona sve pamti i vraća svakome po zasluzi. Vi ste svjesni svojih grešaka, kajete se zbog njih i nije vam drago što ste tako postupili. Ipak, to su vaši postupci koje ste svjesno učinili i uskoro ćete osjetiti posljedice koje vam se neće svidjeti.

Vama će karma uzvratiti istom mjerom. Jedna vama bliska i draga osoba učinit će isto ono što ste i vi nekome učinili. Ta osoba će vas gadno povrijediti svojim postupcima i vi ćete se osjećati jako povrijeđeno. Iskusit ćete isti osjećaj koji ste i vi uzrokovali davno jednoj osobi i taj osjećaj vam se nimalo neće svidjeti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Veliko razočaranje i bol bit će ono što će vas pratiti još dugo vremena. Takav osjećaj nećete nikada zaboraviti i to bi vam trebala biti pouka za budućnost. Vjerojatno više nikada nećete pomisliti da učinite nešto loše onome tko vam je drag.

Nastavak na sljedećoj stranici…

KARMA UPOZORAVA OVA 3 znaka! Pred njima su VELIKI PROBLEMI koji mogu uzrokovati PRAVU KATASTROFU!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top