DNEVNI TAROT za 24. Januar: Rak dolazi do novca, Strijelac dobija važne informacije, Blizancima će biti uslišene molitve…

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Tarot karta: Četvorka mačeva

Uhvatite trenutak samo za sebe da se ponovno okupite i organizirate svoj dan.

Još jednom provjerite svoj raspored ima li preklapanja i ostavite više prostora za pomicanje u slučaju da sastanci traju kasnije od očekivanog ili da zaostanete iz razloga izvan vaše kontrole.

 

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Tarot karta: Toranj

Tave mogu propasti, i to zapravo nije tvoja krivnja.

Danas se morate nositi s udarcima i izvući maksimum iz svake situacije s kojom se suočite. Problemi koji se pojavljuju tu su da vam pomognu naučiti što treba poboljšati.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Tarot karta: Zvijezda

Vidjet ćete svjetlo na kraju tunela. Kako ste sretni što su vaše molitve uslišane, i to baš u pravo vrijeme.

 

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Tarot karta: Vitez pentakla

Danas, prilike za zarađivanje novca teku prema tebi. Očekuje vas puno sreće, posebno u pogledu financijskih promjena i poboljšanja vašeg ukupnog društvenog statusa.

 

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Tarot karta: Devetka štapića

Trenutno vas okružuje puno kreativne energije koja vam omogućuje da ostvarite sve što želite. Može vam se činiti pomalo ludo i kaotično kada niste sakupili ideje da odaberete jednu na koju ćete se usredotočiti. Ali kada to učinite, stvari će doći na svoje mjesto baš onako kako vam je potrebno.

 

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Tarot karta: Osmica pehara

Postoji netko s kim se možda borite da obuzdate svoje emocije. To može biti teško uočiti jer znate da razvijaju osjećaje koje je teško opisati riječima. Vaša uloga: budite prijatelj kojeg trebaju kada je vrijeme za slušanje—bez osuđivanja.

Nastavak na idućoj stranici…

DNEVNI TAROT za 24. Januar: Rak dolazi do novca, Strijelac dobija važne informacije, Blizancima će biti uslišene molitve…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top