CIGANSKO PROROČANSTVO: – Raka će život NAGRADITI za mukotrpan rad, Djevici dolaze TEŠKI DANI, a OVOM znaku se vraća BIVŠA LJUBAV!

CIGANSKO PROROČANSTVO: – Raka će život NAGRADITI za mukotrpan rad, Djevici dolaze TEŠKI DANI, a OVOM znaku se vraća BIVŠA LJUBAV!

22 siječnja, 2023 0 By Admin

DJEVICA

Brze odluke su loše odluke. Kada nas netko sili da na brzinu razmislimo o nečemu i donesemo važnu odluku, to u većini slučajeva ispadne loše. Period koji je pred vama neće biti baš lagan za vas. Muči vas posao koji zahtjeva jako puno rada, zalaganja i truda, a sve to nije financijski pokriveno koliko bi trebalo biti.

Ljubavna situacija bit će prilično loša i napeta. Vladat će obostrana nervoza, a ona će uzrokovati česte svađe. Osim toga, već neko vrijeme primjećujete da je vaš partner poprilično zahladio svoj odnos prema vama. Situacija koja je već ionako teška, mogla bi postati još teža. Pokušajte cjelokupno tu situaciju učini što bezbolnijom te na najbolji mogući način pronaći pravi put.

 

 

BIK

Bivši partner sa kojem niste u kontaktu već duže vremena misli o vama. Vi ste se već ohladili od te “ljubavi” te ste krenuli drugim putem. Prošlo je mnogo vremena, vi možda jeste uspjeli skroz zaboraviti bivšu ljubav, no on vas nije.

Ta osoba i dalje osjeća neku ljubav prema vama te ne zna kako i kada da vam se javi. Očekujte poziv ili susret sa tom osobom. Nakon ostvarenog kontakta probudit će se neke stare emocije. Mislit ćete možda je ipak prava odluka ta da pokušate ponovno nešto, no nemojte se upuštati u ništa prije nego riješite sami sa sobom neke stvari.

Dobro razmislite zašto se ta veza baš prekinula te ima li smisla uopće pokušavati nešto ponovno. Vaš jedini zadatak će ujedno biti i najteži zadatak.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Pred vama će se naći velika odluka na koju nećete biti spremni dati odgovor jer će vas zbuniti i ostaviti bez teksta. Najteže pitanje glasit će da li ste spremni dati toj osobi još jednu priliku te se ponovno upustiti u ljubavnu vezu.

Stranice: 1 2