ČEKA IH TEŠKA SEDMICA: Ako ste Rak, Vaga i OVAJ znak, nažalost ova sedmica od 23. do 29. januara će za vas biti IZNIMNO TEŠKA, a evo i zašto…

2. Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

Ovaj tjedan imate osjećaj da se možda trebate maknuti od… svega. Niste zadovoljni svojim poslom ili karijerom, a vaše zdravlje počinje pokazivati znakove uzbune. Vaš ljubavni život se raspada, ali vi to odbijate sagledati realno…zapravo, svi vaši problemi su stvari koje stalno gurate pod tepih, a sada, ovaj tjedan, 22.- 28. januara, sve to iznosi na vidjelo za tebe.

Moraš se suočiti s nekim od tih unutarnjih demona, Vaga, jer oni neće nestati sami od sebe. Ono što vas obuzima je ideja koju ne želite isprobati. Umorni ste i ne možete ni zamisliti dobru budućnost kada imate ovakve tjedne. Ovo je početak vaše zabave sažaljenja, gdje ste vi i gost, i domaćin, i svi partijaneri. Vaga…nije tako loše. Čovječe, mali… nemoj da te to pogodi.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

3. Škorpion
(23. listopada – 21. studenog)

Htjeli biste da ovaj tjedan prođe malo brže jer ima toliko toga čemu se radujete, a nažalost, ništa od zabavnih stvari nije na rasporedu za ovaj tjedan. Dakle, naći ćete se na što žaliti umjesto da ga samo prođete. Ovaj tjedan se vrti oko onoga što smatrate smiješnim, nedostojnim i jadnim.

Ne možeš si pomoći, Škorpione; svijet se trenutno čini turobnim, a što se tebe tiče, trebao bi pokazati svoju snagu kako nitko ne bi iskoristio tvoju ljubaznu i velikodušnu prirodu.

Ta će priroda, naravno, biti skrivena iza vaše fasade bezobzirne samozaštite; jer ne želiš čuti buku svijeta, napraviš glasniju buku da je ugušiš, i pogodi što? Svi te čuju i nikome se ne sviđa ono što čuju.

ČEKA IH TEŠKA SEDMICA: Ako ste Rak, Vaga i OVAJ znak, nažalost ova sedmica od 23. do 29. januara će za vas biti IZNIMNO TEŠKA, a evo i zašto…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top