ČEKA IH TEŠKA SEDMICA: Ako ste Rak, Vaga i OVAJ znak, nažalost ova sedmica od 23. do 29. januara će za vas biti IZNIMNO TEŠKA, a evo i zašto…

Teško je točno odrediti što ovaj tjedan čini teškim, jer svaki dan dolazi sa svojim izazovima i dobicima. Međutim, čini se da je ovaj tjedan za neke pomalo ‘težak”, a to bi nam definitivno moglo uzeti danak.

Ovaj tjedan dolazi s gubitkom i/ili porazom za neke horoskopske znakove. To može biti povezano s poslom, ali može značiti i kraj veze ili dobrog prijateljstva. Ne vidimo da će to doći i zbog toga nismo spremni nositi se s emocionalnim nuspojavama koje dolaze s tim.

Ovaj tjedan donosi nam nekoliko ‘antagonističkih’ tranzita, koji će se maksimalno truditi da nam otežaju stvari. Gledamo kako planet Uran ide direktno na vrhu tjedna, i iako to nije baš ‘loša’ stvar, može potpuno poremetiti i najdobro postavljene planove.

Za one od nas koji imamo teške tjedne, možemo zaključiti da je ono što počinje nemire direktan Uran. Ubrzo nakon toga, iskusit ćemo uznemirujuću prirodu Mjeseca u kvadratu s Marsom, koji izvlači neprijateljstvo u nama za koje nismo ni znali da ga imamo.

Komunikacije su prekinute ovaj tjedan, a čak nije ni retrogradan Merkur…ali tranziti Merkura koje imamo, poput trigona Sjevernog čvora Merkura zajedno s mjesečevim trigonom Merkura, dat će sve od sebe da se umiješaju u naše najosobnije stvari, što nije nužno dobra stvar.

Pripremite se na besmislene svađe ovog tjedna i mogućnost prekida prijateljstva zbog nekog glupog razloga koji nijedno od vas dvoje ne razumije. Ponos će prekinuti prijateljstvo, a kako to s ponosom ide, rijetko popušta.

Tri znaka zodijaka s lošim tjednim horoskopom od 23. – 29. januara 2023.:

1. Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Ego i ponos vladaju tjednom za vas, i dok su taj ego i taj ponos VAŠI i ničiji više, shvatit ćete da je agresivnost i bezobzirnost jedini mogući način da dobijete ono što želite i trebate tijekom ovog tjedna. Osjećate se ranjivo, a ako postoji nešto poput ‘neraspoloženja da osjetite svu tu bol,’ to je ono što vam je glava ovaj tjedan, Raku.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ako poričete bol ili gurnete u stranu slomljeno srce kroz koje prolazite, bit ćete zao prema ljudima. Jednostavno to. A jedna od manje poznatih osobina Raka je sposobnost da budu zločesti koliko god mogu. Da, radiš to da bi se zaštitio, ali hajde, Raku… zar ne zadržavaš zlobni dio za sebe? Ovotjedni horoskopi su grubi jer ćete htjeti znati razliku između samozaštite i agresivne obrane.

Nastavak na sljedećoj strani…

ČEKA IH TEŠKA SEDMICA: Ako ste Rak, Vaga i OVAJ znak, nažalost ova sedmica od 23. do 29. januara će za vas biti IZNIMNO TEŠKA, a evo i zašto…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top