Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, ovaj ponedeljak, 23. januar vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

2. Škorpion
(23. listopada – 21. studenog)

Energija Vodenjaka upravlja promjenama i radnjama unutar vašeg doma i obiteljskog prostora. Budući da je Saturn u ovom znaku od 2020., bilo je puno iscjeljenja i razumijevanja u vezi s vašim djetinjstvom i vašim trenutnim kućnim prostorom. Kada se ovo područje vašeg života aktivira, bavit će se aspektima vašeg fizičkog doma, onima s kojima živite i onima s kojima biste mogli dijeliti dom u budućnosti.

Ovo je stabilan temelj vašeg života. Dok se Saturn priprema za izlazak iz ovog područja. Super mladi Mjesec u Vodenjaku će donijeti neka važna razumijevanja i napredak prema vašim ciljevima. Sve što se sada događa temelji se na putu iscjeljenja na kojem ste bili. Mnogo ste naučili pokušavajući postići da se stvari dogode umjesto da ste umjesto toga dopustili da se dogode. Jer primiti u potpunosti je čista magija.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

3. Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Mars je upravo skrenuo izravno unutar vašeg horoskopskog znaka, dopuštajući vam da počnete ići naprijed i djelovati spremnije u svom životu. Možda se činilo da je došlo do kašnjenja jer su Merkur i Uran još uvijek retrogradni, ali njihova će izravna energija danas biti pojačana uz Super Mladi Mjesec u Vodenjaku. Energija Vodenjaka upravlja vašim sektorom sreće u vašem životu, što bi moglo biti blagotvorno, pa čak i iznenađujuće razdoblje.

Može biti izazovno vjerovati da se stvari događaju onako kako su suđene, osobito s bolom u srcu koji se dogodio u vašoj prošlosti. Ali ovaj retrogradni Mars približio vas je vašoj istini i sposobnosti da o stvarima razmišljate drugačije. Ovo bi vam trebalo omogućiti da shvatite da je najvažnija stvar na koju se trebate usredotočiti kako se osjećate, a ostalo prepustite svemiru.

Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, ovaj ponedeljak, 23. januar vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top