Tko će okusiti SLATKI OKUS LJUBAVI, a tko GORAK OKUS IZDAJE u idućoj sedmici! – vrijeme je da saznate…

VAGA

Uz brojne negativne trenutke u romantičnom životu, doći će do porasta vaše mentalne napetosti, a vi ćete ostati nemirni. Uložit ćete napore i dati sve od sebe da riješite takve probleme, ali to neće biti lak zadatak. Ovaj tjedan vaš supružnik može postati uznemiren nečim što je vaša obitelj rekla, zbog čega ćete morati postati žrtvom njihove ljutnje. U takvoj situaciji pokušajte smiriti supružnika dok se pripremate za ovu situaciju.

 

 

ŠKORPIJA

Ako vi i vaš ljubavnik ostanete u različitim državama, ovaj tjedan ćete ostvariti interakcije putem društvenih stranica. Tijekom toga ćete se sjećati jedno drugog i ponekad ćete se možda osjećati usamljeno. Ovaj tjedan shvatit ćete da je vaš supružnik jedina osoba koja stoji uz vas u vašim nedaćama. Tako ćete imati više ljubavi i naklonosti prema njemu. Također, voljet ćete provoditi svoje dragocjeno vrijeme s njima i tako će u vašoj vezi biti dobra snaga.

 

 

STRIJELAC

Mnogo puta nismo u mogućnosti komunicirati s partnerom misleći kako će se on/ona osjećati ili reagirati nakon što nas sasluša. Ali u ovom trenutku, morat ćemo shvatiti da prije nego što bilo koja treća osoba otkrije istinu, trebate preuzeti inicijativu. Nemojte dopustiti da se između vas dvoje pojave zablude. Ovaj tjedan možete podsjetiti svog supružnika na njegove nedostatke i neuspjehe, zbog čega ćete se suočiti s njihovom ljutnjom. U takvoj situaciji bilo bi vam bolje da ni u jednoj situaciji ne prigovarate svom supružniku. Jer to može pogoršati situaciju.

 

 

JARAC

Ovog tjedna može doći do nedostatka energije, svježine i uživanja u romantičnom životu nekih ljudi u ljubavnom smislu. Vi ili vaš ljubavnik nećete moći posvetiti potrebno vrijeme vašoj vezi jer ste zauzeti poslom. Debate, optužbe, nesuglasice, svađe itd. postali su glavni dio Bračnog života u moderno doba, a žrtvom istih možete postati ovaj tjedan. Zbog toga će u vašem umu vladati nemir i imat ćete nevolje.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

VODOLIJA

Tijekom tog vremena moći ćete izraziti svoje osjećaje sa svojom posebnom osobom ili bliskim prijateljem, što će vam pružiti veliku utjehu. Nemojte sumnjati u voljenu osobu ili u njegove/njezine namjere ovog tjedna. Oboje to vrlo dobro shvaćate da, uz samopouzdanje i povjerenje, ova veza može lijepo procvjetati. Stoga, umjesto da nadvladate jedno drugo, oboje ćete morati pokušati ojačati svoj odnos međusobnim razumijevanjem. Za oženjene ljude ovaj tjedan bit će bolji nego inače. Iako između vas dvoje mogu nastati manje rasprave i sukobi, aspekt mnogih povoljnih planeta također će raditi na rješavanju problema. Zbog toga to neće imati nikakav negativan utjecaj na vaš odnos.

 

 

RIBE

Ovaj tjedan možda ćete upoznati osobu i shvatiti značenje ljubavi. Moguće je da ćete ih sresti na zabavi ili bilo kojoj drugoj zabavi. U takvoj situaciji morate biti pravilno odjeveni kako biste izgledali privlačno i zgodno. Ovaj će tjedan u vašem bračnom životu nakon dugo vremena zavladati osjećaji ljubavi i privrženosti. Uživat ćete u romansi s voljenim i pokušati ostati u njegovom zagrljaju tako što ćete iskoristiti ovo vrijeme. Ako svom supružniku date dar, to će se pokazati vrlo povoljnim za vas.

Tko će okusiti SLATKI OKUS LJUBAVI, a tko GORAK OKUS IZDAJE u idućoj sedmici! – vrijeme je da saznate…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top