Tko će okusiti SLATKI OKUS LJUBAVI, a tko GORAK OKUS IZDAJE u idućoj sedmici! – vrijeme je da saznate…

Tko će okusiti SLATKI OKUS LJUBAVI, a tko GORAK OKUS IZDAJE u idućoj sedmici! – vrijeme je da saznate…

29 prosinca, 2023 0 By Admin

OVAN

Ovaj tjedan bit će mnogo takvih situacija kada će vam voljena osoba nešto krivo reći. Nakon toga možete biti vrlo osjetljivi na ono što govori. U takvoj situaciji savjetuje vam se da kontrolirate svoje emocije i ne činite ništa neodgovorno za što ćete se možda kasnije morati pokajati. Ovaj tjedan u bračnom životu okolnosti mogu testirati vaše strpljenje. Zbog čega ćete se morati suočiti s određenim poteškoćama. U takvoj situaciji najbolje bi bilo da se držite pod kontrolom i pričekate da sve te nedaće prođu.

 

 

BIK

Ovaj će tjedan vaša voljena osoba će biti jako iziritirana, pa ćete se uvijek morati dobro ponašati dok razgovarate s njim u svoje ime. U protivnom ga možete brzo iznervirati, čak i ako to ne želite. Stoga, imajući to na umu od samog početka, možete izbjeći unošenje gorčine u svoje odnose. Ovaj tjedan uplitanje daljeg rođaka u vaš bračni život može uzrokovati veliki problem između vas i vašeg partnera. Međutim, da biste izbjegli tu mogućnost, morate izbjegavati zabavljati treću osobu u svom životu.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Što se tiče ljubavi i romantike, ovaj će tjedan biti pomalo težak. Iako vaše raspoloženje u početku može biti agresivno, čim vidite da se vaš voljeni ljuti, pokušat ćete uvjeriti svog ljubavnika da zaboravi vaš bijes. Time će se i spor uskoro okončati. Neprestano pozivanje partnera na radno mjesto može biti neugodno ovog tjedna. Zbog toga nećete moći držati um usredotočen na bilo koji zadatak, zbog čega možete razviti i ljutnju prema partneru.

 

 

RAK

Možda ćete se ovaj tjedan dobro provesti s ljubavnikom, ali svaki glupi zahtjev vaše voljene može vam pokvariti raspoloženje. Dakle, ako ne želite da se takva nepovoljna situacija ponovi, bilo bi bolje da to objasnite ljubavniku i ne podlegnete njegovim beskorisnim željama. Ovaj tjedan, u bračnom životu, dobit ćete slobodu od svih vrsta stresa. Ali možda mislite da je sva zabava u vašem bračnom životu izgubljena. U takvoj situaciji savjetujemo vam da razgovarate sa svojim supružnikom, napravite zabavne planove i provedete neko vrijeme s njim kako biste poboljšali situaciju.

 

 

LAV

Ovaj tjedan vaša voljena osoba može od vas postaviti mnogo nerealnih zahtjeva, što će povećati vaš psihički stres. U takvoj situaciji izbjegavajte ispunjavanje njihovih zahtjeva, sjednite s njima i razgovarajte o tome što je potrebno u vezi s tim pitanjem. Ovaj tjedan strahuje se da bi vaš supružnik mogao učiniti nešto nehotice, zbog čega ćete se naljutiti na njega. No, tijekom tog vremena, iskazivanje ljutnje na supružnika može vam se vratiti, jer je moguće da vaš partner reagira pogrešnim riječima. Stoga, kontrolirajte se.

 

 

DJEVICA

Iako će početak tjedna biti pomalo slab, naći ćete se vrlo blizu svog partnera. u sredini. Za to ćete voljeti imati intimne odnose i izraziti svoju ljubav svim srcem. Trebali biste biti malo oprezni, inače bi vaša veza mogla biti pogođena. Ovaj tjedan možete uživati ​​u bračnom životu zaboravljajući sve prošle sukobe. Tijekom toga ćete dobiti puno vremena za razgovor sa svojim životnim partnerom. Moći ćete maksimalno iskoristiti ovaj trenutak i sve podijeliti s njima.

VAGA

Uz brojne negativne trenutke u romantičnom životu, doći će do porasta vaše mentalne napetosti, a vi ćete ostati nemirni. Uložit ćete napore i dati sve od sebe da riješite takve probleme, ali to neće biti lak zadatak. Ovaj tjedan vaš supružnik može postati uznemiren nečim što je vaša obitelj rekla, zbog čega ćete morati postati žrtvom njihove ljutnje. U takvoj situaciji pokušajte smiriti supružnika dok se pripremate za ovu situaciju.

 

 

ŠKORPIJA

Ako vi i vaš ljubavnik ostanete u različitim državama, ovaj tjedan ćete ostvariti interakcije putem društvenih stranica. Tijekom toga ćete se sjećati jedno drugog i ponekad ćete se možda osjećati usamljeno. Ovaj tjedan shvatit ćete da je vaš supružnik jedina osoba koja stoji uz vas u vašim nedaćama. Tako ćete imati više ljubavi i naklonosti prema njemu. Također, voljet ćete provoditi svoje dragocjeno vrijeme s njima i tako će u vašoj vezi biti dobra snaga.

 

 

STRIJELAC

Mnogo puta nismo u mogućnosti komunicirati s partnerom misleći kako će se on/ona osjećati ili reagirati nakon što nas sasluša. Ali u ovom trenutku, morat ćemo shvatiti da prije nego što bilo koja treća osoba otkrije istinu, trebate preuzeti inicijativu. Nemojte dopustiti da se između vas dvoje pojave zablude. Ovaj tjedan možete podsjetiti svog supružnika na njegove nedostatke i neuspjehe, zbog čega ćete se suočiti s njihovom ljutnjom. U takvoj situaciji bilo bi vam bolje da ni u jednoj situaciji ne prigovarate svom supružniku. Jer to može pogoršati situaciju.

 

 

JARAC

Ovog tjedna može doći do nedostatka energije, svježine i uživanja u romantičnom životu nekih ljudi u ljubavnom smislu. Vi ili vaš ljubavnik nećete moći posvetiti potrebno vrijeme vašoj vezi jer ste zauzeti poslom. Debate, optužbe, nesuglasice, svađe itd. postali su glavni dio Bračnog života u moderno doba, a žrtvom istih možete postati ovaj tjedan. Zbog toga će u vašem umu vladati nemir i imat ćete nevolje.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

VODOLIJA

Tijekom tog vremena moći ćete izraziti svoje osjećaje sa svojom posebnom osobom ili bliskim prijateljem, što će vam pružiti veliku utjehu. Nemojte sumnjati u voljenu osobu ili u njegove/njezine namjere ovog tjedna. Oboje to vrlo dobro shvaćate da, uz samopouzdanje i povjerenje, ova veza može lijepo procvjetati. Stoga, umjesto da nadvladate jedno drugo, oboje ćete morati pokušati ojačati svoj odnos međusobnim razumijevanjem. Za oženjene ljude ovaj tjedan bit će bolji nego inače. Iako između vas dvoje mogu nastati manje rasprave i sukobi, aspekt mnogih povoljnih planeta također će raditi na rješavanju problema. Zbog toga to neće imati nikakav negativan utjecaj na vaš odnos.

 

 

RIBE

Ovaj tjedan možda ćete upoznati osobu i shvatiti značenje ljubavi. Moguće je da ćete ih sresti na zabavi ili bilo kojoj drugoj zabavi. U takvoj situaciji morate biti pravilno odjeveni kako biste izgledali privlačno i zgodno. Ovaj će tjedan u vašem bračnom životu nakon dugo vremena zavladati osjećaji ljubavi i privrženosti. Uživat ćete u romansi s voljenim i pokušati ostati u njegovom zagrljaju tako što ćete iskoristiti ovo vrijeme. Ako svom supružniku date dar, to će se pokazati vrlo povoljnim za vas.