Tko će okusiti SLATKI OKUS LJUBAVI, a tko GORAK OKUS IZDAJE u idućoj sedmici! – vrijeme je da saznate…

OVAN

Ovaj tjedan bit će mnogo takvih situacija kada će vam voljena osoba nešto krivo reći. Nakon toga možete biti vrlo osjetljivi na ono što govori. U takvoj situaciji savjetuje vam se da kontrolirate svoje emocije i ne činite ništa neodgovorno za što ćete se možda kasnije morati pokajati. Ovaj tjedan u bračnom životu okolnosti mogu testirati vaše strpljenje. Zbog čega ćete se morati suočiti s određenim poteškoćama. U takvoj situaciji najbolje bi bilo da se držite pod kontrolom i pričekate da sve te nedaće prođu.

 

 

BIK

Ovaj će tjedan vaša voljena osoba će biti jako iziritirana, pa ćete se uvijek morati dobro ponašati dok razgovarate s njim u svoje ime. U protivnom ga možete brzo iznervirati, čak i ako to ne želite. Stoga, imajući to na umu od samog početka, možete izbjeći unošenje gorčine u svoje odnose. Ovaj tjedan uplitanje daljeg rođaka u vaš bračni život može uzrokovati veliki problem između vas i vašeg partnera. Međutim, da biste izbjegli tu mogućnost, morate izbjegavati zabavljati treću osobu u svom životu.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Što se tiče ljubavi i romantike, ovaj će tjedan biti pomalo težak. Iako vaše raspoloženje u početku može biti agresivno, čim vidite da se vaš voljeni ljuti, pokušat ćete uvjeriti svog ljubavnika da zaboravi vaš bijes. Time će se i spor uskoro okončati. Neprestano pozivanje partnera na radno mjesto može biti neugodno ovog tjedna. Zbog toga nećete moći držati um usredotočen na bilo koji zadatak, zbog čega možete razviti i ljutnju prema partneru.

 

 

RAK

Možda ćete se ovaj tjedan dobro provesti s ljubavnikom, ali svaki glupi zahtjev vaše voljene može vam pokvariti raspoloženje. Dakle, ako ne želite da se takva nepovoljna situacija ponovi, bilo bi bolje da to objasnite ljubavniku i ne podlegnete njegovim beskorisnim željama. Ovaj tjedan, u bračnom životu, dobit ćete slobodu od svih vrsta stresa. Ali možda mislite da je sva zabava u vašem bračnom životu izgubljena. U takvoj situaciji savjetujemo vam da razgovarate sa svojim supružnikom, napravite zabavne planove i provedete neko vrijeme s njim kako biste poboljšali situaciju.

 

 

LAV

Ovaj tjedan vaša voljena osoba može od vas postaviti mnogo nerealnih zahtjeva, što će povećati vaš psihički stres. U takvoj situaciji izbjegavajte ispunjavanje njihovih zahtjeva, sjednite s njima i razgovarajte o tome što je potrebno u vezi s tim pitanjem. Ovaj tjedan strahuje se da bi vaš supružnik mogao učiniti nešto nehotice, zbog čega ćete se naljutiti na njega. No, tijekom tog vremena, iskazivanje ljutnje na supružnika može vam se vratiti, jer je moguće da vaš partner reagira pogrešnim riječima. Stoga, kontrolirajte se.

 

 

DJEVICA

Iako će početak tjedna biti pomalo slab, naći ćete se vrlo blizu svog partnera. u sredini. Za to ćete voljeti imati intimne odnose i izraziti svoju ljubav svim srcem. Trebali biste biti malo oprezni, inače bi vaša veza mogla biti pogođena. Ovaj tjedan možete uživati ​​u bračnom životu zaboravljajući sve prošle sukobe. Tijekom toga ćete dobiti puno vremena za razgovor sa svojim životnim partnerom. Moći ćete maksimalno iskoristiti ovaj trenutak i sve podijeliti s njima.

Nastavak na idućoj stranici…

Tko će okusiti SLATKI OKUS LJUBAVI, a tko GORAK OKUS IZDAJE u idućoj sedmici! – vrijeme je da saznate…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top