Strijelac će OTIĆI od bliskih osoba, u život Bika ULAZI jedna osoba, a OVOG znaka će od sad na svakom koraku PRATITI SREĆA

Strijelac će OTIĆI od bliskih osoba, u život Bika ULAZI jedna osoba, a OVOG znaka će od sad na svakom koraku PRATITI SREĆA

31 siječnja, 2023 0 By Admin 2

STRIJELAC:

Trbuhom za kruhom! Narodna poslovica koja se itekako tiče ljudi iz ovih naših krajeva. Puno generacija kroz dugi niz godina vodila se za ovime i napuštala svoja ognjišta u potrazi za boljim životom. Vama se pruža jedna takva mogućnost u narednom razdoblju, mogućnost ne mora značiti i priliku, mogućnost ne dovodi nužno do boljeg života.

Prilika bi trebala omogućiti bolji život. Da li vi ovu mogućnost vidite kao vašu priliku za bolji život, to je na vama da odvagnete.Jedino što je sigurno je da će vam vaši bližnji jako nedostajati ako pođete i ostavite svoje. Odlazak je uvijek bolan i težak. Uvijek ostavljate dio sebe i odlazite nepotpuni.

Nada u bolje vas vuče i zove na put i vi ćete vjerojatno otići pritisnuti mnogim nedaćama. Mislite da nemate drugog izbora. Možda i je tako, ali bi trebali jako dobro razmisliti prije takve važne životne odluke. Vaša odluka neće djelovati i utjecati samo na vas, pogodit će i sve vaše bližnje.

Da li je vrijedno ostaviti voljene, da li postoji druga mogućnost koja će vas ostaviti gdje jeste i gdje pripadate sa svojima. Trenutno to ne možete znati, to nitko ne zna, ali će vrijeme pokazati da li je vaša odluka bila ispravna ili ne.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Koliko god možda i bila ispravna, nosit će vam samo bol i žal za domom i onima koje volite. Toga morate biti svijesni i prije nego li se odlučite na takvu odluku u vašem životu.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2