Poziv bivše ljubavi promijeniti će životnu situciju OVOG znaka, dok će OVAJ znak upoznati osobu u kojoj će vidjeti svoju srodnu dušu…

OVAN

Vaše društvene veze mogle bi potaknuti vaš ljubavni život, a romantična veza također bi mogla imati koristi od jake doze pravog prijateljstva. Mjesečev posjet vašoj 11. kući umrežavanja, ciljeva i želja veliki je podsjetnik da zdravo partnerstvo treba čvrst temelj prijateljskog međusobnog uvažavanja i zajedničkih snova za budućnost. Čak i najsentimentalnije ili najstrastvenije s******ne zavrzlame mogu i trebaju imati trenutke kada ste razigrani najbolji prijatelji. Pogledajte kakav je to osjećaj.

 

 

BIK

Romantična empatija može proizaći iz vaših snova. Divlje ste inspirirani svojom psihom, a to će vjerojatno imati pozitivan utjecaj na vaš se*****ni život. Jednostavno se lakše možete povezati sa svojom voljenom – prošlošću, sadašnjošću ili budućnošću – jednostavnim ugađanjem u njihovu dušu. Iako je ta sposobnost usmjerena na srce uvijek tu za vas, trenutno je super snažna, stoga je dobro iskoristite.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Vaši su odnosi trenutno prožeti senzualnošću i magijom. Astralna konfiguracija  ispunjava vaše srce, tijelo i dušu vrstom slatkoće koju možete podijeliti sa svojim voljenim. Ako ste slobodni, ovo je jedna od najboljih prilika cijele godine da se povežete s novim ljubavnikom. Posebno ste pažljivi prema misterijama erosa i trenutno ste nevjerojatno privlačni. Ljudi će primijetiti.

 

 

RAK

Romantika sada može biti snažan izvor rasta u drugim područjima vašeg života. Mogli bi se osjećati kao da je sve moguće, pogotovo kada se posvetite poslu uspješnog odnosa. Jedina potencijalna zamka je idealiziranje nekoga kao savršenog umjesto priznavanja njegovih mana, stoga pazite da zadržite osjećaj praktične stvarnosti dok sanjate velike snove.

 

 

LAV

Povezivanje s vašom zajednicom može obogatiti vaš ljubavni život na izvanredne načine. Vaše bi se romantične namjere mogle neprimjetno podudarati s vašim mogućnostima umrežavanja. Iako biste možda radije zadržali svoje veze uglavnom privatne, malo zdravog zabavljanja moglo bi vam pomoći da uronite u duboke uvide o značenju ljubavi – i napravite proboj u vlastitom partnerstvu. Obratite se svojim društvenim kanalima ili se jednostavno posavjetujte s prijateljima u grupnom chatu.

 

 

DJEVICA

Rođeni ste romantičar, ali stvari bi stvarno mogle izmaknuti kontroli. Možda ćete biti u iskušenju da unesete ljubav i ljepotu u svaku sekundu dana. Usavršavate 24-7 tečaj uronjenja u izlaske, parenje i odnose gdje ste istovremeno učenik i učitelj. Pretvaranje svih budnih trenutaka u živi umjetnički projekt nije vam teško, ali vaš bi ljubavnik trebao znati koliko je sretni.

Nastavak na sljedećoj stranici…

Poziv bivše ljubavi promijeniti će životnu situciju OVOG znaka, dok će OVAJ znak upoznati osobu u kojoj će vidjeti svoju srodnu dušu…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top