OVIM znacima naredna sedmica donosi totalni ŽIVOTNI PREOKRET, a jednom znaku LJUBAV i NOVAC…

OVAN

Izravan utjecaj stresa može pogoršati vaše zdravlje, a nešto slično ćete osjetiti i ovaj tjedan. Budući da će stalni poremećaji u osobnom životu biti glavni razlog vašeg rastućeg stresa, to može negativno utjecati na vaše zdravlje. Zbog poboljšanja financijskog stanja ovog tjedna bit će vam lakše kupovati potrepštine za kućanstvo. Zbog toga će članovi vaše obitelji ostati zadovoljni s vama, a vi ćete dobiti potreban poticaj da budete bolji.

Ovaj tjedan morat ćete shvatiti da biste trebali provesti neko vrijeme s djecom svog doma. Čak i ako za to morate učiniti nešto posebno, jer samo tako ćete moći razumjeti stvari koje se događaju u njihovom umu i poboljšati svoj odnos s njima. Usred previranja u životu, ovaj tjedan možete se malo iznervirati na radnom mjestu. Zbog toga je na planu i svađa ili svađa s kolegama.

Međutim, time ćete odmah uspjeti riješiti sporove, u trenutku kada shvatite svoju pogrešku. Ove godine u području obrazovanja učenici će moći učiti iz prijašnjih pogrešaka i biti usredotočeni na svoje obrazovanje. S druge strane, ako ste prosječan učenik u obrazovanju, možda će vam ovaj tjedan trebati pomoć vašeg učitelja da postignete uspjeh. Također, možete imati nesigurne osjećaje u vezi sa svojom budućnošću koje ćete možda morati izbjegavati.

 

BIK

Ako patite od lošeg zdravlja, onda ćete ovog tjedna morati poraditi na stvarima i aktivnostima koje mogu poboljšati vaše zdravlje. Dakle, da biste bili zdravi, poboljšajte svoje loše navike i držite se podalje od začinjene hrane dok konzumirate dobru i obogaćujuću hranu. Za ljude vašeg horoskopskog znaka ovaj će tjedan vjerojatno biti prilično dobar u financijskim pitanjima. Jer tijekom tog vremena aspekt mnogih planeta će vam ići u prilog i pružiti vam mnoge mogućnosti, uz pomoć kojih ćete moći povećati svoje prihode i dodati svom akumuliranom bogatstvu.

Odjednom ćete ovog tjedna možda dobiti novu obiteljsku odgovornost. Zbog toga se svi vaši planovi mogu prekinuti. Tijekom tog vremena osjećat ćete se toliko zaokupljenim domaćim poslovima da ćete možda osjećati da ste sposobni učiniti više za druge, a manje za sebe. Zbog toga, neka ljutnja također može utjecati na vašu prirodu. Ovaj tjedan bit će povoljan za započinjanje bilo kojeg novog projekta u partnerstvu, a to će koristiti i vama i vašem partneru.

Ipak, dobro razmislite prije nego što se spojite s partnerom, inače može doći do situacije spora između vas oboje zbog minimalne komunikacije. Također je bitno da imate iskrenu raspravu sa svojim partnerom prije nego što odete na vezu. Postoje veznici za učenike da postignu mnogo povoljnije rezultate tijekom ovog tjedna. Također, prevladat ćete ne samo prepreke koje će se pojaviti u vašem obrazovanju, već ćete biti uspješni i u upisu na strano sveučilište.

 

BLIZANCI

Ovaj tjedan će dati dobre rezultate, na zdravstvenom planu. Iako će blagi problemi dolaziti i prolaziti, nećete postati žrtva nijedne veće bolesti i fizički ćete biti zdraviji nego prije. Ovaj tjedan može donijeti povećanje vaše udobnosti. Međutim, tijekom tog vremena morat ćete potrošiti više od svog nakupljenog novca, zbog čega između svega može postojati određeni financijski rizik.

Vaša obitelj može se uzrujati zbog vaših pretjeranih promjena u smislu odijevanja ili izgleda. Da biste ostvarili svaki cilj u području rada, morate imati pripremljene dobro analizirane strategije i planove. Međutim, netko u uredu može dovesti do prepreka i prepreka u tim strategijama. Kao rezultat toga, morat ćete se suočiti s nekoliko problema.

Zato držite oči otvorene i budite svjesni aktivnosti koje se događaju oko vas. Mnogi studenti možda planiraju otići na izlet sa svojim prijateljima ili bliskim prijateljima kako bi ovaj tjedan ostali svježi. Međutim, prije nego što planirate nešto poput ovoga, savjetujemo vam da prikrijete sve svoje nedovršene tečajeve.

 

RAK

U tom razdoblju možete učiniti tjelovježbu ili jogu dijelom svog života. Budući da će vas povoljno kretanje mnogih planetarnih sazviježđa u ovo vrijeme potaknuti da posebnu pozornost posvetite svom zdravlju. Stoga je dobro i prikladno iskoristite. Ako poslujete, vjerojatno ćete ovog tjedna pretrpjeti veliki ekonomski gubitak. Stoga ne biste trebali vjerovati osobi koja vas je varala u prošlosti.

Također, budite oprezniji u vezi sa svojim novčanim transakcijama što je više moguće. Ovog tjedna vaše će znanje utjecati na ljude oko vas. Osobito ovog tjedna, zahvaljujući svojoj dobroj naravi, moći ćete privući suprotne spolove u blizini svoje kuće. Ovaj tjedan moći ćete na vrijeme dovršiti svoje dosadašnje radove, zbog čega postoji velika mogućnost da pripadnici ovog znaka dobiju promaknuće, povišice i više pozicije na radnom mjestu.

Učenici tijekom ovog tjedna mogu gubiti većinu vremena u beskorisnim aktivnostima, nakon čega će biti prekasno da shvate svoje pogreške. Stoga bi za vas bilo bolje da se krećete u pravom smjeru uz pravo vodstvo od svojih učitelja i starijih.

 

LAV

Od početka tjedna do kraja kretat će se mnogi planeti i to će biti vrijeme kada će vaše zdravlje biti jače nego inače i kada ćete se moći riješiti raznih vrsta tjelesnih tegoba. Ovaj tjedan trgovci će morati zanemariti zajmoprimce. Jer ako im dopustite da se zadužuju, začas će vam nedostajati novca, zbog čega možete ostati uskraćeni za iskorištavanje mnogih dobrih prilika. Ovaj tjedan vas upućuju da ne gubite strpljenje u slučaju da uđete u bilo kakvu raspravu ili raspravu s članovima obitelji.

Moguće je da tijekom rasprave o nečemu dođe do razlika u mišljenjima između vas i članova, nakon čega vaša obitelj može napraviti planinu od krtičnjaka. Dakle, ako im ne date priliku, onda se i sama stvar može riješiti. Ovaj tjedan pokazuje povoljne šanse za početak novog posla ili ulaganja negdje drugdje. U takvoj situaciji, ako za to vrijeme počnete ulagati ili započnete bilo kakav novi posao, onda je moguće dobro zaraditi. I

skorištavanje znanja vaših učitelja ovog tjedna donijet će dobre rezultate. Stoga se ne ustručavajte potražiti njihovu pomoć i suradnju. Jer za to vrijeme samo će vam njihovo znanje i iskustvo pomoći u razumijevanju tema, što će vam pomoći da u nadolazećim vremenima bolje radite na ispitima. Kako bi vam život tijekom ovog tjedna bio bolji, možda bi bilo dobro da radite meditaciju ili vježbe disanja.

 

DJEVICA

Ovaj tjedan morate vježbati ujutro kako biste bili zdravi i jaki i morate shvatiti da je ovo pravo vrijeme za razvijanje više ideja. U takvom scenariju, savjetuje se da se pridržavate ove rutine i da je pokušate redovito slijediti. Ako ste razmišljali o investiciji vezanoj uz svoj dom, onda se očekuje da će ovaj tjedan biti puno bolji nego inače. Jer ova investicija će vam biti od koristi, kao i da ćete moći dobiti dodatni novac iz bilo kojeg dijela svoje kuće kroz najam i sl.

Ovog tjedna bit ćete uspješni u poboljšanju financijskog položaja svoje obitelji rješavanjem svih vrsta nesloge u obitelji. Vaši će roditelji biti ponosni na vas i cijeniti vaše ideje i inteligenciju. Ovaj tjedan pokazuje povoljne šanse za početak novog posla ili ulaganja negdje drugdje. Također možete napraviti više ulaganja. U takvoj situaciji, ako za to vrijeme počnete ulagati ili započnete bilo kakav novi posao, onda je moguće dobro zaraditi.

Gledanje televizije cijeli tjedan više je kao da se zabavljate, a ne da se usredotočite na svoje obrazovanje dok se ponašate potpuno nepažljivo oko ispita. To također može uzrokovati naprezanje očiju, što će izravno utjecati na vaše učenje. Bitno je da se više usredotočite na svoju budućnost tijekom ovog tjedna jer će to biti obavezno za vašu dobrobit.

Nastavak na idućoj stranici…

OVIM znacima naredna sedmica donosi totalni ŽIVOTNI PREOKRET, a jednom znaku LJUBAV i NOVAC…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top