LJUBAVNI HOROSKOP za 23. Januar: Jedna LJUBAVNA PRIČA danas počinje! Evo koji znak započinje novu vezu!

OVAN

Pazi na svoju ćud. Mogli biste ga istresti na nekoga tko vam je blizak. Partner može biti povrijeđen vašom ćudi. Pokušajte objasniti svom partneru da je to bio izljev nekih osjećaja koji su bili ignorirani u prošlosti. Nosite plavo u nekom dijelu svoje odjeće. Pokušajte kontrolirati svoje emocije i ako ne možete kontrolirati, pripazite barem na intenzitet.

 

BIK

Vaš ljubavni život u ovom trenutku stagnira. Stoga morate provoditi vrijeme s ljudima koji su slobodni i budni! Ovo će vam pokazati da u životu ima puno posla osim biti s partnerom! Možete pokušati prikupiti nove savjete za dobrodošlicu nekom novom u svom životu ako ste trenutno potpuno slobodni!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Planetarne aktivnosti donijele su burno razdoblje u vašem odnosu. Posljednjih nekoliko dana bilo je puno događaja i to vas je dovelo u obrambeno raspoloženje u kojem se samo nadate da ćete pognuti glavu i zadržati mir. Međutim, ovo je upravo vrijeme kada trebate istražiti svoj odnos u agresivnijem stilu kako biste razumjeli njegovu dubinu.

 

RAK

Položaji planeta odražavaju da vam predstoji neki veliki sukob. Ovaj sukob može utjecati i na vaš ljubavni život i na karijeru. Važno je da ne reagirate emocionalno na riječi i postupke partnera. Umjesto toga, svaka se gesta mora ocijeniti u nepristranom svjetlu kako biste bili sigurni da donosite ispravnu odluku.

 

LAV

Možda ćete danas naići na nove poznanike ili prijatelje! Pomoći će vam da shvatite dublje značenje ljubavi i osnažit će vas da razlikujete površnu i pravu ljubav! To će vas učiniti boljim sucem da odaberete pravu osobu za sebe! Budite ljubazni prema svima koji vam danas naiđu!

 

DJEVICA

Nitko nije savršen. Ako se čini da je svijet u miru, nema logike isprobavati nova vrata kad se borite s prvima. Nema kraja željama. Ali shvatite da ako ste samo stabilni u svojoj vezi, moći ćete kanalizirati svoju energiju za bolje sutra. Nemojte povrijediti druge. Vježbajte meditaciju.

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP za 23. Januar: Jedna LJUBAVNA PRIČA danas počinje! Evo koji znak započinje novu vezu!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top