LJUBAVNI HOROSKOP za 22. Januar: Jedan znak će zasjati u punom sjaju i osvojiti srce osobe koja mu je u srcu…

OVAN

Ako prekinete svoju rutinu za neke zabavne aktivnosti na otvorenom, sada možete oživjeti vaš odnos. Današnji položaj planeta energizira vaše komunikacijske i wellness sektore, donoseći vam mnoštvo inovativnih i radikalnih ideja za poboljšanje vaše cjelokupne dobrobiti. Stvari kao što su planinarenje i biciklizam se računaju, tako da briga o sebi ne mora biti dosadna ili usamljena. Ako niste vezani, pridruživanje grupnom satu fitnessa moglo bi stvoriti veze. Ovo je dan pun energije, pa se zajedno znojite kako biste aktivirali te ljubavne feromone.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Možete doseći nove visine suosjećanja, a sve to u ugodnom okruženju s koketnim pratiteljem. Vaša sposobnost ljubaznosti je povećana. Mogli biste provesti što je više moguće vremena ušuškajući se u svom gnijezdu i gušeći svog ljubavnika slatkim stvarima i ljubavlju. Vaš partner sada može snažno utjecati na vaše raspoloženje, stoga budite jasni u tome što je vaše, a što njihovo. Ako ste slobodni, ovo je sjajan dan da nekome kažete kako se zaista osjećate.

 

BLIZANCI

Danas biste mogli potpuno zbuniti ljubavnika. Premda ste trenutno najisplativiji, optimistični i ljubazni, možda biste željeli ostati i kod kuće. Vaša avanturistička energija i energija koja voli slobodu je u potpunosti prikazana, a vi ste ipak empatična i emocionalna spužva. Zašto ne pozovete svog partnera da se zabavi iza zatvorenih vrata ili ne budete hrabri s nekim novim ako niste vezani? Poriv za spajanjem je jak.

 

RAK

Ako se osjećate dobro u sebi, to bi moglo iznenaditi vašeg partnera, Jarca. Položaj planeta oslobađa vas od svih pogrešnih predodžbi koje okružuju vašu ljepotu ili vlastitu vrijednost. Shvaćanje da ste dragi baš takvi kakvi jeste, može unijeti divnu radost i zabavu u vaš romantični život. Bez obzira jeste li slobodni ili privrženi, aktivnosti koje su ugodne, ali i aktivne, poput plesa ili sporta, dodatno podižu vaše samopouzdanje. Sjedenje će samo izazvati frustraciju, stoga je kretanje ključno kako biste maksimalno iskoristili ovu nesputanu vibraciju.

 

LAV

Kreativni razgovori mogli bi vam donijeti ispunjenu vezu.  Slatka, ekspanzivna i gotovo telepatska zajednica s vašim ljubavnikom danas je u zvijezdama, no pazite da se ne izgubite u zabludi ili pomiješanim porukama. Bilo da ste sami ili u vezi, posebno ste osjetljivi na zajedničke ideje i razmišljanja. Oslonite se na taj osjećaj jedinstva uma i duha, dok sanjate o produbljivanju ili razvoju ovog odnosa.

 

DJEVICA

Iskričavi osjećaj duhovnog simpatika uzdiže se do svojih najviših visina. Pozovite svog ljubavnika da meditira, učini nešto kreativno ili razgovarajte o svojim uvjerenjima kako biste poboljšali svoj odnos. Istraživanje vašeg svijeta snova moglo bi biti izvor romantične ekspanzije i osvjetljenja. Pohađanje intuitivnog tečaja umjetnosti ili filozofije savršen je način da se ukrste putevi s novim potencijalnim partnerom.

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP za 22. Januar: Jedan znak će zasjati u punom sjaju i osvojiti srce osobe koja mu je u srcu…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top