HOROSKOP OTKRIVA koga će ZVIJEZDE USREĆITI u narednoj sedmici! Evo kome će ovo biti najsretniji dani u životu…

Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

Što god radiš u svom ljubavnom životu, radi. A tijekom ovog tjedna osjećat ćete se vrlo ugodno s osobom s kojom ste odlučili podijeliti svoj život. Ovo je doista dobra stvar, s obzirom na to da se uskoro očekuje velika retrogradnost, a svi znamo da to može biti uznemirujuće za nove i stare ljubavnike. Cijenite ono što sada imate jer će vam trebati čvrsti temelji dok retrogradnost preuzme vlast.

 

 

Škorpion
(23. listopada – 21. studenog)

Oh, kad bi samo mogao naučiti kako se samo malo suzdržati. Da, da, divna je stvar moći izraziti točno ono što vam je na umu, i bravo vama što ste tako hrabri, ali provjerite to. S vremena na vrijeme trebate suzdržati jer možete biti jako povrijeđeni, a to je što ćeš biti ovaj tjedan. Je li vam toliko važno osloboditi pakao nekome koga volite, jednostavno zato što ‘možete’? Diskrecija, prijatelju. Isprobajte nekad.

 

 

Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Ka-CHING! Zdravo, novčaru. Vi ste ta osoba koja započinje tjedan radeći za sebe, i dok vam se drugi smiju, znate da je ovo najbolji način da započnete tjedan. Ako vam je novac cilj, na putu ste. Sva zelena svjetla i novčići su vaši za izradu. Vi ste zaduženi za svoj svijet, a tijekom ovog tjedna preuzet ćete punu odgovornost za svoj život, svoj posao, svoje zdravlje i svoju budućnost.

 

 

Jarac (22. prosinca – 19. siječnja)

Još uvijek osjećate kako vas sjajno sunce obasjava i planirate svaku sekundu ovog tjedna učiniti uspješnom. Ono što vas je možda umorilo u proteklom vremenu je upravo ono na čemu ćete raditi tijekom ovog tjedna. I vama to ne odgovara, očekujte vrlo pozitivan preokret u vašem ljubavnom životu i na vašem bankovnom računu. Ako te netko zna usrećiti, to si TI. Učinite sebi tu uslugu i živite svoj život na svoj način.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vodenjak
(20. siječnja – 18. veljače)

Ponovno ste u središtu pozornosti mnogih ljudi, a to se, naravno, najviše odnosi na obitelj. Postali ste donekle vodeći u ovoj grupi, a vaša mudrost je cijenjena i tražena. Očekujte da ćete čuti nekoga iz obitelji za koga ste mislili da je nestao iz vašeg života. To je sretan ponovni susret kojem se morate radovati. Ostani mudar, ostani jak. Ostani ti.

 

 

Riba
(19. veljače – 10. ožujka)

Ovaj tjedan može biti puno lakši nego što ste očekivali, što znači da vas posao neće povući, a vaš će se obiteljski život sastojati od toga da se svi slažu. Ovaj tjedan je lagan, i iskreno, mogao bi biti malo…s..ksi. Ako ste partner, recimo…zabavljat ćete se. Ako ne, bit ćete na putu da upoznate nekoga vrlo posebnog. To je nešto čemu se možete veseliti!

HOROSKOP OTKRIVA koga će ZVIJEZDE USREĆITI u narednoj sedmici! Evo kome će ovo biti najsretniji dani u životu…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top