HOROSKOP OTKRIVA koga će ZVIJEZDE USREĆITI u narednoj sedmici! Evo kome će ovo biti najsretniji dani u životu…

HOROSKOP OTKRIVA koga će ZVIJEZDE USREĆITI u narednoj sedmici! Evo kome će ovo biti najsretniji dani u životu…

29 prosinca, 2023 0 By Admin

Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Gledamo na nevjerojatan početak vaše karijere. Ono na čemu ste radili konačno počinje dobivati ​​oblik. Osjećate se kao da imate čaroliju u svom umu i da svoju volju možete manifestirati kako vam se sviđa, a to se događa vrlo dobro profesionalno, tijekom ovog tjedna. Usredotočite se na cilj, ne dopustite da vam smetnje oduzmu previše vremena i nastavite s odličnim radom!

 

 

Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Bit ćete nestrpljivi da krenete dalje, u smislu prelaska na sljedeću razinu sa svojim partnerom. Ljubav je tu, a ipak nešto nedostaje. Znate što je to i potrebna je samo pravilna komunikacija, a to je vaš most. Pređite na drugu stranu tog mosta tako što ćete otvoriti svoje srce i podijeliti svoj život s osobom koju volite. Govori sada ili šuti zauvijek.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

U ovaj tjedan ulazite s ponosom i vizijom; oh, ovaj tjedan sigurno neće oponašati prošlogodišnje nevolje, ne ako možete pomoći. Primijetili ste da u vašem životu postoje ljudi – i životinje kojima je potrebna vaša pomoć, a tijekom ovog tjedna shvatit ćete koliko vam je važno pomoći. Tu je tvoja isplata. Požanji što si posijao.

 

 

Rak

(21. lipnja – 22. srpnja)

Toliko toga možete dati, i dok ste nevjerojatan darivatelj ljubavi, pomoći, svega što je bilo kome potrebno od vas. Ovaj tjedan govori o povlačenju i radu na sebi. Ovdje nema ništa loše, ali dužni ste za ozbiljnu ljubav prema sebi i brigu. Odvojite vrijeme za brigu o sebi i ne brinite o potrebama drugih u ovom trenutku; duguješ si ovo.

 

 

Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Vrijeme je da stupite u kontakt sa svojom intuitivnom stranom, dok vam vaša psiha u obliku snova pokušava nešto reći. Obratite pažnju na svoj maštarski život i svoju maštu. Stvarni svijet još uvijek traje, a vi ste još uvijek sudionik, ali ovaj tjedan vas je u potpunosti dotaknuo empatije i suosjećanja. Osjetit ćete to iznutra. Počastite se na ovaj način i znajte da vi vladate svojim svijetom, i to je dobra stvar.

 

 

Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Bilo bi vam dobro savjetovati da napravite radikalnu promjenu u svojoj brizi o sebi, što znači da je vrijeme da se pobrinete za svoje zdravlje. Promjene su potrebne i one vam se predstavljaju ovaj tjedan. Dijeta i tjelovježba u svrhu održavanja vašeg tijela u dobrom radnom stanju … to je potrebno. Poslušajte ovo upozorenje. Svi smo mi krhki, ali na nama je da očuvamo svoje zdravlje i dobrobit. Shvatite to ozbiljno, ovo nije šala.

Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

Što god radiš u svom ljubavnom životu, radi. A tijekom ovog tjedna osjećat ćete se vrlo ugodno s osobom s kojom ste odlučili podijeliti svoj život. Ovo je doista dobra stvar, s obzirom na to da se uskoro očekuje velika retrogradnost, a svi znamo da to može biti uznemirujuće za nove i stare ljubavnike. Cijenite ono što sada imate jer će vam trebati čvrsti temelji dok retrogradnost preuzme vlast.

 

 

Škorpion
(23. listopada – 21. studenog)

Oh, kad bi samo mogao naučiti kako se samo malo suzdržati. Da, da, divna je stvar moći izraziti točno ono što vam je na umu, i bravo vama što ste tako hrabri, ali provjerite to. S vremena na vrijeme trebate suzdržati jer možete biti jako povrijeđeni, a to je što ćeš biti ovaj tjedan. Je li vam toliko važno osloboditi pakao nekome koga volite, jednostavno zato što ‘možete’? Diskrecija, prijatelju. Isprobajte nekad.

 

 

Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Ka-CHING! Zdravo, novčaru. Vi ste ta osoba koja započinje tjedan radeći za sebe, i dok vam se drugi smiju, znate da je ovo najbolji način da započnete tjedan. Ako vam je novac cilj, na putu ste. Sva zelena svjetla i novčići su vaši za izradu. Vi ste zaduženi za svoj svijet, a tijekom ovog tjedna preuzet ćete punu odgovornost za svoj život, svoj posao, svoje zdravlje i svoju budućnost.

 

 

Jarac (22. prosinca – 19. siječnja)

Još uvijek osjećate kako vas sjajno sunce obasjava i planirate svaku sekundu ovog tjedna učiniti uspješnom. Ono što vas je možda umorilo u proteklom vremenu je upravo ono na čemu ćete raditi tijekom ovog tjedna. I vama to ne odgovara, očekujte vrlo pozitivan preokret u vašem ljubavnom životu i na vašem bankovnom računu. Ako te netko zna usrećiti, to si TI. Učinite sebi tu uslugu i živite svoj život na svoj način.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vodenjak
(20. siječnja – 18. veljače)

Ponovno ste u središtu pozornosti mnogih ljudi, a to se, naravno, najviše odnosi na obitelj. Postali ste donekle vodeći u ovoj grupi, a vaša mudrost je cijenjena i tražena. Očekujte da ćete čuti nekoga iz obitelji za koga ste mislili da je nestao iz vašeg života. To je sretan ponovni susret kojem se morate radovati. Ostani mudar, ostani jak. Ostani ti.

 

 

Riba
(19. veljače – 10. ožujka)

Ovaj tjedan može biti puno lakši nego što ste očekivali, što znači da vas posao neće povući, a vaš će se obiteljski život sastojati od toga da se svi slažu. Ovaj tjedan je lagan, i iskreno, mogao bi biti malo…s..ksi. Ako ste partner, recimo…zabavljat ćete se. Ako ne, bit ćete na putu da upoznate nekoga vrlo posebnog. To je nešto čemu se možete veseliti!