DNEVNI TAROT za 5. Januar: Brige su sastavni dio života, ali OVOM znaku dolazi ČUDO!

DNEVNI TAROT za 5. Januar: Brige su sastavni dio života, ali OVOM znaku dolazi ČUDO!

3 siječnja, 2024 0 By Admin

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Tarot karta: Vitez mačeva

Dan vam obećava velike planove i izvanredna postignuća. Imate velike nade u ono što možete postići, što je možda razlog zašto na sebe stavljate više nego što trebate učiniti. Dobro je ne pretrpati svoj raspored. Neke stvari mogu pričekati.

 

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Tarot karta: Trojka mača

Jeste li zabrinuti za partnerovu vjernost? Ako ste u prošlosti bili prevareni, mogli biste se osjećati posebno osjetljivi na sve što je slično onome kroz što ste prošli prije. Pokušajte se ne brinuti o onome na što sumnjate osim ako nemate čvrste činjenice.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Tarot karta: Kralj pehara

Osjećaji su važni, ali i djela. Vaši su izbori ti koji danas čine razliku. Čak i ako se osjećate nemotivirano ili se bojite učiniti nešto što znate da morate učiniti, bolje je ostati pri tom jer će vaši postupci pokazati rezultate.

 

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Tarot karta: Vitez štapića

Puno je energije i aktivnosti koje se odvijaju u vašem životu. Može djelovati kaotično i izazovno. Kao rezultat toga, možete se boriti s usamljenošću.

 

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Tarot karta: Kolo sreće

Bit ćete na pravom mjestu u pravo vrijeme. Tada, kada se najmanje nadate, doći će vam nešto veliko i dati vam blagoslove za koje ste molili.

 

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Tarot karta: Sunce

Čak će i najgori dan imati pozitivan završetak. Današnji dan može biti razočaravajući i staviti vas na mnoge testove, ali vi se uzdignite iznad toga i uspjet ćete proći s najboljim ocjenama.

 

Vaga (23. rujna – 22. listopada)

Tarot karta: Ljubavnici

Morate donijeti odluku kada vam je u pitanju srce. Iako možda volite dvoje ljudi, postoji jedan koji vam se najviše ističe s kojim uistinu želite biti; izaberi tu osobu.

 

Škorpion (23. listopada – 21. studenog)

Tarot karta: Mađioničar

Možete biti domišljati i smisliti kako riješiti problem koji nije lako riješiti. Ne odustaj prvi put. Možda nećete uspjeti, ali s mnogo pokušaja dolazi uspjeh.

 

Strijelac (22. studenog – 21. prosinca)

Tarot karta: Mjesec

Srceparajuće je kad saznaš da ti je netko lagao. Teško je ponovno izgraditi povjerenje nakon što je narušeno. Možda ćete pokušati oprostiti, ali istina je da se osjećate izdano i trebat će vam vremena da prijeđete preko toga kako se osjećate.

 

Jarac (22. prosinca – 19. siječnja)

Tarot karta: Pustinjak

Otkažite sve planove koje ne morate obaviti ovaj tjedan i slobodno vrijeme iskoristite za rad na sebi. Nekoliko je stvari važnije od vašeg duhovnog zdravlja i ako se osjećate nepovezano, neka vrijeme u tišini bude glavni prioritet.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vodenjak (20. siječnja – 18. veljače)

Tarot karta: Smrt

Završeci su uvijek tužni, a dio vas će poželjeti da se ne morate oprostiti od prošlosti. Ali ova se vrata moraju zatvoriti, tako da ste slobodni živjeti život koji vam je namijenjen.

 

Ribe (19. veljače – 20. ožujka)

Tarot karta: Presuda

Zdrav razum vam je trenutno najbolji prijatelj. Mnogo ste izloženi riziku, pa kada odlučite kojim putem krenuti, razmislite što će biti najpraktičnije za vašu trenutnu situaciju.