DNEVNI TAROT za ponedeljak, 23. Januar: Brige su sastavni dio života, ali OVOM znaku dolazi ČUDO!

Vaga (23. rujna – 22. listopada)

Tarot karta: Ljubavnici

Morate donijeti odluku kada vam je u pitanju srce. Iako možda volite dvoje ljudi, postoji jedan koji vam se najviše ističe s kojim uistinu želite biti; izaberi tu osobu.

 

Škorpion (23. listopada – 21. studenog)

Tarot karta: Mađioničar

Možete biti domišljati i smisliti kako riješiti problem koji nije lako riješiti. Ne odustaj prvi put. Možda nećete uspjeti, ali s mnogo pokušaja dolazi uspjeh.

 

Strijelac (22. studenog – 21. prosinca)

Tarot karta: Mjesec

Srceparajuće je kad saznaš da ti je netko lagao. Teško je ponovno izgraditi povjerenje nakon što je narušeno. Možda ćete pokušati oprostiti, ali istina je da se osjećate izdano i trebat će vam vremena da prijeđete preko toga kako se osjećate.

 

Jarac (22. prosinca – 19. siječnja)

Tarot karta: Pustinjak

Otkažite sve planove koje ne morate obaviti ovaj tjedan i slobodno vrijeme iskoristite za rad na sebi. Nekoliko je stvari važnije od vašeg duhovnog zdravlja i ako se osjećate nepovezano, neka vrijeme u tišini bude glavni prioritet.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vodenjak (20. siječnja – 18. veljače)

Tarot karta: Smrt

Završeci su uvijek tužni, a dio vas će poželjeti da se ne morate oprostiti od prošlosti. Ali ova se vrata moraju zatvoriti, tako da ste slobodni živjeti život koji vam je namijenjen.

 

Ribe (19. veljače – 20. ožujka)

Tarot karta: Presuda

Zdrav razum vam je trenutno najbolji prijatelj. Mnogo ste izloženi riziku, pa kada odlučite kojim putem krenuti, razmislite što će biti najpraktičnije za vašu trenutnu situaciju.

DNEVNI TAROT za ponedeljak, 23. Januar: Brige su sastavni dio života, ali OVOM znaku dolazi ČUDO!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top