DNEVNI TAROT za ponedeljak, 23. Januar: Brige su sastavni dio života, ali OVOM znaku dolazi ČUDO!

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Tarot karta: Vitez mačeva

Dan vam obećava velike planove i izvanredna postignuća. Imate velike nade u ono što možete postići, što je možda razlog zašto na sebe stavljate više nego što trebate učiniti. Dobro je ne pretrpati svoj raspored. Neke stvari mogu pričekati.

 

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Tarot karta: Trojka mača

Jeste li zabrinuti za partnerovu vjernost? Ako ste u prošlosti bili prevareni, mogli biste se osjećati posebno osjetljivi na sve što je slično onome kroz što ste prošli prije. Pokušajte se ne brinuti o onome na što sumnjate osim ako nemate čvrste činjenice.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Tarot karta: Kralj pehara

Osjećaji su važni, ali i djela. Vaši su izbori ti koji danas čine razliku. Čak i ako se osjećate nemotivirano ili se bojite učiniti nešto što znate da morate učiniti, bolje je ostati pri tom jer će vaši postupci pokazati rezultate.

 

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Tarot karta: Vitez štapića

Puno je energije i aktivnosti koje se odvijaju u vašem životu. Može djelovati kaotično i izazovno. Kao rezultat toga, možete se boriti s usamljenošću.

 

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Tarot karta: Kolo sreće

Bit ćete na pravom mjestu u pravo vrijeme. Tada, kada se najmanje nadate, doći će vam nešto veliko i dati vam blagoslove za koje ste molili.

 

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Tarot karta: Sunce

Čak će i najgori dan imati pozitivan završetak. Današnji dan može biti razočaravajući i staviti vas na mnoge testove, ali vi se uzdignite iznad toga i uspjet ćete proći s najboljim ocjenama.

Nastavak na idućoj stranici…

DNEVNI TAROT za ponedeljak, 23. Januar: Brige su sastavni dio života, ali OVOM znaku dolazi ČUDO!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top