DNEVNI HOROSKOP za 26. Septembar: Jednom znaku će ISTINA TEŠKO PASTI, dok OVAJ znak dobija bitnu informaciju na koju dugo čeka…

DNEVNI HOROSKOP za 26. Septembar: Jednom znaku će ISTINA TEŠKO PASTI, dok OVAJ znak dobija bitnu informaciju na koju dugo čeka…

24 rujna, 2023 0 By Admin

OVAN

Dnevni horoskop: Novi nalet samopouzdanja obilježava sve što radite danas. Barijere koje su se prije nekoliko dana činile nepomičnom bit će odnesene pred vašom odlučnošću. Vaše će komunikacijske vještine doživjeti velike promjene i lako ćete moći uvjeriti druge ljude i dovesti ih do svog stajališta. Dan je savršen za rješavanje bilo kojeg teškog projekta koji ste odgađali.

 

BIK

Vrhunac dana je komunikacija s utjecajnom osobom koja može dugoročno utjecati na vaš život. Također možete doći u kontakt s osobom ili situacijom u kojoj se suočite s suprotnom točkom gledišta. Morate biti sposobni prihvatiti konstruktivnu kritiku i držati se svoje točke bez da postanete nepristojni.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Dnevni horoskop:  Netko vam nudi stalnu i nepokolebljivu lojalnost, pomoć i podršku. Danas će se pojaviti prilike da uzvratite dio usluge i izrazite svoju zahvalnost. Pritom ćete možda morati prihvatiti tešku situaciju, ali to će u konačnici ojačati vaš odnos. Morate biti hrabri i uporni dok pokazujete ljubaznost i zahvalnost.

 

RAK

Danas ste fantastično raspoloženi. Igranje uloga i fantazije za vas su neobične atrakcije. Romantiku pronalazite posvuda i imate aktivan maštarski život koji ćete možda imati priliku duplicirati u stvarnosti. Možete impulzivno odlučiti slijediti nemoguć san, bilo u karijeri ili u vezi. Međutim, sada ne biste trebali donositi velike odluke.

 

LAV

Dnevni horoskop:  Budite oprezni u svojim postupcima i pokretima danas, možete dobiti blage modrice dok se krećete. Nenamjerno bockanje po rebrima čak i sa zatvorenim može predstavljati prijetnju vašim odnosima s njima! Najbolje je ostati ukočen i cijeli dan ostati ograničen na svoj posao! Idite u kino ili nešto zabavno.

 

DJEVICA

Pazi! Vaši konkurenti vas mogu pokušati opteretiti pravilnim planiranjem. Ali moći ćete ih lako kremati! I neće im preostati ništa drugo osim da vas pohvale za vaša bogata postignuća. Upoznajte svoje najbolje prijatelje kako biste unijeli malo lakoće u sumornu situaciju.

VAGA

Dnevni horoskop:  Svakako pazite na sebe i vodite računa o svom zdravlju. Zvijezde danas upozoravaju na loše zdravlje. Izbjegavajte hladnu ili ohlađenu hranu. Ako imate zdravstveno stanje, poduzmite dodatne mjere opreza. Financijski biste danas trebali biti stabilni; ne predviđa se dobitak ili gubitak. Međutim, danas je bolje suzdržati se od velikih ulaganja.

 

ŠKORPIJA

Kada je u pitanju donošenje odluka, možda ćete biti vučeni između srca i uma. Ovo je enigma. Slušajte svoje instinkte i na kraju ćete donijeti ispravne odluke. Vaša obitelj i voljeni trebaju vašu pažnju. Provedite malo kvalitetnog vremena s njima. Dobar je trenutak za planiranje putovanja. Možda ćete putovati u nadolazećem tjednu.

 

STRIJELAC

Dnevni horoskop:  Ovo je vrlo dobro vrijeme za provedbu planova i obećanja koja ste sami sebi dali. Novi pothvati sada će vjerojatno vrlo brzo krenuti s početka. Međutim, vrijeme je pogodno i za opuštanje i zabavu s prijateljima. Stoga, društvene aktivnosti svakako zakažite navečer. Izbjegnite tračeve i možete se zabaviti na večer.

 

JARAC

Budite ljubazni i s poštovanjem prema vjerovanju drugih ljudi. Na putu ste uspjeha, ali kao i uvijek nemojte pogriješiti kada je u pitanju poduzimanje potrebnih opreza. Život je nepredvidiv pa nemojte kukati o preprekama koje vam se susreću. Koračaj životnim putem energično i entuzijazmom.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Dnevni horoskop:  Danas ćete se suočiti sa značajnom interakcijom. Ovo može biti u obliku sukoba ili može biti nešto blaže. No, što god bilo, pružit će puno hrane za razmišljanje i zaokupiti će vas veći dio dana. Danas nećete tolerirati ometanja. Međutim, morate shvatiti da opsjednutost ovim incidentom neće biti od velike pomoći.

 

RIBE

Vjerojatno ćete danas naići na malo vjerojatno iskustvo. Nije nužno neugodno, ali će vas vjerojatno uznemiriti. To može donijeti radikalnu promjenu u vašem pogledu. Nemojte se bojati izraziti svoje osjećaje, ali ovo vrijeme je prikladnije da emocionalne zahtjeve drugih postavite ispred svojih.