DNEVNI HOROSKOP za 23. Januar: Jednom znaku će ISTINA TEŠKO PASTI, dok OVAJ znak dobija bitnu informaciju na koju dugo čeka…

dnevni horoskop

OVAN

Dnevni horoskop: Novi nalet samopouzdanja obilježava sve što radite danas. Barijere koje su se prije nekoliko dana činile nepomičnom bit će odnesene pred vašom odlučnošću. Vaše će komunikacijske vještine doživjeti velike promjene i lako ćete moći uvjeriti druge ljude i dovesti ih do svog stajališta. Dan je savršen za rješavanje bilo kojeg teškog projekta koji ste odgađali.

 

BIK

Vrhunac dana je komunikacija s utjecajnom osobom koja može dugoročno utjecati na vaš život. Također možete doći u kontakt s osobom ili situacijom u kojoj se suočite s suprotnom točkom gledišta. Morate biti sposobni prihvatiti konstruktivnu kritiku i držati se svoje točke bez da postanete nepristojni.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Dnevni horoskop:  Netko vam nudi stalnu i nepokolebljivu lojalnost, pomoć i podršku. Danas će se pojaviti prilike da uzvratite dio usluge i izrazite svoju zahvalnost. Pritom ćete možda morati prihvatiti tešku situaciju, ali to će u konačnici ojačati vaš odnos. Morate biti hrabri i uporni dok pokazujete ljubaznost i zahvalnost.

 

RAK

Danas ste fantastično raspoloženi. Igranje uloga i fantazije za vas su neobične atrakcije. Romantiku pronalazite posvuda i imate aktivan maštarski život koji ćete možda imati priliku duplicirati u stvarnosti. Možete impulzivno odlučiti slijediti nemoguć san, bilo u karijeri ili u vezi. Međutim, sada ne biste trebali donositi velike odluke.

 

LAV

Dnevni horoskop:  Budite oprezni u svojim postupcima i pokretima danas, možete dobiti blage modrice dok se krećete. Nenamjerno bockanje po rebrima čak i sa zatvorenim može predstavljati prijetnju vašim odnosima s njima! Najbolje je ostati ukočen i cijeli dan ostati ograničen na svoj posao! Idite u kino ili nešto zabavno.

 

DJEVICA

Pazi! Vaši konkurenti vas mogu pokušati opteretiti pravilnim planiranjem. Ali moći ćete ih lako kremati! I neće im preostati ništa drugo osim da vas pohvale za vaša bogata postignuća. Upoznajte svoje najbolje prijatelje kako biste unijeli malo lakoće u sumornu situaciju.

Nastavak na idućoj stranici…

DNEVNI HOROSKOP za 23. Januar: Jednom znaku će ISTINA TEŠKO PASTI, dok OVAJ znak dobija bitnu informaciju na koju dugo čeka…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top