Danas počinje VLADAVINA VODOLIJE i traje do 18. Februara: Otkrivamo kome će donijeti NAJVIŠE USPJEHA, NOVCA i SREĆE! Evo šta se sve mijenja u životu svakog znaka

OVAN

Sada kada se fokus mijenja, važno je zadržati osjećaj svrhe i smjera u životu. Prošlost ne definira srž vaše osobnosti i spontane odluke ne bi trebale ograničavati vašu budućnost kada je u pitanju učenje i nove uloge koje želite preuzeti.

Trebate putovanja, širenje i napredak. Ako zapnete u nekom trenutku, podsjetite se da imate brojne upute za kretanje i ništa vas zapravo ne sprječava da isprobate nešto novo, potpuno neočekivano. Vaša osobnost zahtijeva uzbuđenje i kad god vam je energija niska, znate što trebate učiniti da podignete raspoloženje i zapamtite ogromnu vrijednost i ljepotu života.

 

BIK

Promjena se brzo približava i svega što se niste imali prilike otresti u posljednjih nekoliko mjeseci, morat ćete ostaviti iza sebe, na ovaj ili onaj način. Shvatite koja pitanja nisu pod vašom kontrolom, a koja jesu. Nema puno prostora za eksperimentiranje i cjenkanje sa životom.

I vaš emocionalni svijet može procvjetati, ali samo ako dopustite svojim željama da vas vode. Tko zna gdje biste mogli završiti ako odustanete od nametljivih misli i jednostavno krenete u toku, spremni slijediti predosjećaj, osjećaj ili atmosferu koja vam se čini ispravnom.

 

BLIZANCI

Ne možete se osloniti na neke ljude i čini se da su drugi oni jaki stupovi koji su vam uvijek bili potrebni. Ali stvari ne idu po planu i sve što možete učiniti je osloniti se na svoj osjećaj. Predosjećaj će vas odvesti dalje od onoga što je racionalno i što se očekuje od voljenih osoba ili bilo kojeg cijenjenog kolege.

Rad zahtijeva temeljite i brze promjene. Morate se prilagoditi i pronaći nove načine rješavanja starih problema, kako biste mogli slobodno komunicirati i konačno se naći na dobrom financijskom i profesionalnom mjestu. Ne postoji prečac koji se može koristiti i naporan rad se počinje isplaćivati. Ako se energija koju ulažete ne vraća, razmislite o tome da postanete dio različitih struktura i sustava.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Niste sigurni s kojim se problemima treba suočiti, a koje izbjegavati. Čini se da uzimanje više nečega zbog čega se osjećate loše može biti dobar izbor ako ste spremni suočiti se sa sjenama svoje nutrine i demonima od kojih ste se pokušavali sakriti.

Ovaj period donosi izvrsne trenutke u terapiji, meditaciji i svim alternativnim metodama liječenja. Imate priliku stupiti u kontakt s onim unutarnjim glasovima koji osvjetljavaju put i pokazuju vam kako se pomiriti s dijelovima sebe koje je u posljednje vrijeme bilo teško kontrolirati ili prihvatiti. Kreći se s nježnošću i lakoćom u vlastitom srcu.

 

LAV

Ovaj period vremena donosi izazove za povjerenje i mogao bi vas odvesti kroz probleme izdaje koje niste metabolizirali na vrijeme. Neke štetne emocije izlaze na površinu, ali vaš osjećaj vjere u svijet i sebe vraća se u tom procesu. Ne propustite priliku da očistite svoj um, srce i tijelo od svih vrsta toksičnih utjecaja kojima ste bili podvrgnuti.

Uzmite si vremena i prostor za osobne probleme. Ako vas karijera preuzme i počnete se osjećati iscrpljeno, ovo je dobro vrijeme da planirate odmor i provodite više vremena s prijateljima i voljenima. Možda ćete biti osjetljiviji nego što ste mislili da ćete biti. A do kraja mjeseca imate zadatak izgraditi više poštovanja prema svojoj ranjivosti kako bi vaše unutarnje dijete moglo slobodno usmjeravati smjer.

 

DJEVICA

Imate nade i započnite ovaj period vremena širom otvorenih očiju, spremni na svaki rizik koji je neophodan. Da bi vaš život rastao, morate ostaviti određene ljude i situacije iza sebe, koliko god vam to teško padalo na srcu. Dajte si vremena da izliječite i metabolizirate gubitke koji su postali neophodni, postavljajući jasne nove granice kako napredujete.

Vladar vašeg znaka kreće se po stupnju pada, ali nakon što je proces završen i vi razmišljate, nosite se s toksičnim problemima ili izdajom, naći ćete se obogaćeni snažnom energijom i spremni za početak ispočetka. Nemojte se držati osjećaja koji usput isplivaju na površinu. Umjesto toga, pustite se, znajući da se stvari mijenjaju svakim danom.

Nastavak na sljedećoj strani…

Danas počinje VLADAVINA VODOLIJE i traje do 18. Februara: Otkrivamo kome će donijeti NAJVIŠE USPJEHA, NOVCA i SREĆE! Evo šta se sve mijenja u životu svakog znaka

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top