VIKEND HOROSKOP: Ovna i Ribe će “nešto” IZLUDJETI, Vodolija i Blizanci će ovaj vikend DUGO PAMTITI, a OVOM znaku stiže NEOČEKIVANO!

VIKEND HOROSKOP: Ovna i Ribe će “nešto” IZLUDJETI, Vodolija i Blizanci će ovaj vikend DUGO PAMTITI, a OVOM znaku stiže NEOČEKIVANO!

27 rujna, 2023 0 By Admin

OVAN

Neke prilično uznemirujuće vijesti o prijatelju mogle bi doći do vas danas, vjerojatno preko telefona. To bi mogla biti istina, ali vjerojatnije su činjenice iskrivljene u prepričavanju. Zapravo, ono što čujete možda zapravo nije ništa drugo do trač. Nazovite nekoga tko bi mogao znati što se zapravo događa, po mogućnosti prijatelja za kojeg ste čuli, i provjerite činjenice prije nego što se izludite.

 

BIK

Društveni događaj mogao bi vas dovesti u kontakt s vrlo intenzivnom, fascinantnom osobom intrigantnog zanimanja. Možete ga smatrati vrlo šarmantnim i se**i. Ako trenutno niste romantično povezani, ovdje bi moglo biti potencijala! Ako ništa drugo, ova bi vas osoba mogla usmjeriti u novom intelektualnom ili duhovnom smjeru. Mogli biste se činiti pomalo transformiranim kada večeras napustite zabavu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Danas biste mogli dobiti neku sretnu pauzu u karijeri koja vam donosi dodatni novac. Loša strana je što ćete možda morati uložiti mnogo dodatnih sati. Vaša sreća mogla bi uzrokovati privremene probleme u vašem osobnom životu. Vaši značajni drugi i članovi obitelji mogli bi biti nezadovoljni. Istaknite da je sada možda nezgodno, ali će svima dugoročno biti bolje.

 

RAK

Uvijek ste skloni koncentraciji, ali danas ste više usredotočeni nego inače, vjerojatno na projekt koji vam puno znači. To može biti povezano s poslom, može uključivati ​​pomoć prijatelju ili može biti samo osobni projekt. Što god da je, danas biste trebali puno postići. Nedostatak je što možete zaboraviti jesti, spavati ili praviti pauze. Čuvajte se!

 

LAV

Neočekivani posjet nekoga tko živi daleko vjerojatno će vam izbaciti raspored. Iako će vam biti drago vidjeti svog prijatelja, posjet bi mogao zahtijevati puno poziva kako biste prekinuli sastanke i odgodili sastanke. Međutim, nakon što to učinite, imat ćete dobar posjet. I vi i vaš prijatelj trebali biste imati puno toga za diskutirati. Pričat ćeš satima. Opustite se i zabavite!

 

DJEVICA

Danas bi se mogao održati intenzivan razgovor s vašim romantičnim partnerom. To bi moglo uključivati ​​podizanje veze na sljedeću razinu predanosti, a mogla bi se pojaviti i tema braka. Ako ste već u braku, to bi moglo značiti preuzimanje nove odgovornosti, poput kuće ili djeteta. Ako trenutno niste uključeni, očekujte da ćete upoznati nekoga novog i uzbudljivog tko vam se sviđa na više razina.

VAGA

Neočekivani financijski neuspjeh mogao bi vas u početku pokolebati. Možda hitan slučaj, kao što je zubobolja ili kvar automobila, zahtijeva znatne izdatke koje niste planirali. Vjerojatno možete pronaći način da se nosite s krizom. Možda imate resurse na koje možete iskoristiti koje sada niste svjesni. Pregledajte sve svoje financije i mogli biste se ugodno iznenaditi. Drži se!

 

ŠKORPIJA

Danas bi vi i ostali članovi vašeg kućanstva mogli razgovarati o mogućnosti nekih promjena. To bi moglo uključivati ​​preuređenje ili čak nešto tako svakodnevno poput temeljitog čišćenja. Međutim, to bi moglo uključivati ​​i mogućnost preseljenja na potpuno drugo mjesto. Potreba za promjenom u vašem okruženju je očigledna, stoga nemojte oklijevati. Samo naprijed i započnite prve korake!

 

STRIJELAC

Mogli biste se osjećati nemirno i frustrirano zbog privremene razdvojenosti od partnera, možda poslovnog partnera, ali vjerojatnije romantičnog. Telefonski kontakt također može biti težak, jer biste oboje mogli biti zauzeti i stalno se nedostajati. Pronađite nešto fascinantno što će vam skrenuti misli s situacije. Okupite se s prijateljima i zabavite se. Vrijeme će brže proći.

 

JARAC

Danas biste mogli osjetiti želju za pisanjem. To ne može uključivati ​​ništa više od podužeg pisma ili e-pošte prijatelju, ali može biti i kreativni rad, poput romana, eseja, scenarija ili pjesme. Što god da je, vjerojatno ćete izraziti neke intelektualne, filozofske ili duhovne brige za koje se nadate da ćete baciti svjetlo. Nemojte se iznenaditi ako smislite više pitanja nego odgovora.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Papirologiju koja uključuje novac treba izvršiti danas. To može biti nagodba, nova provizija ili neka vrsta bonusa. Ovo će vjerojatno biti radosna prilika jer vam novac stiže, iako bi sama papirologija mogla biti teškoća. Pokušajte se koncentrirati i brzo to obaviti kako biste vi i oni koji su vam blizu mogli izaći i proslaviti. Rezervirajte svoj omiljeni restoran.

 

RIBE

Prilično uznemirujuća glasina o vašem poslu mogla bi doprijeti do vaših ušiju. Možda ćete čuti da se tvrtka prodaje ili da prolazi kroz promjene u hijerarhiji. Možda ćete biti uhvaćeni u mahnitosti brige o tome hoćete li ostati ili ne. Prije nego što prebrzo donosite zaključke, nazovite nekoga tko zna što se događa i saznajte istinu. Ono što ste čuli vjerojatno je samo trač.