VIKEND HOROSKOP: Ovna i Ribe će “nešto” IZLUDJETI, Vodolija i Blizanci će ovaj vikend DUGO PAMTITI, a OVOM znaku stiže NEOČEKIVANO!

OVAN

Neke prilično uznemirujuće vijesti o prijatelju mogle bi doći do vas danas, vjerojatno preko telefona. To bi mogla biti istina, ali vjerojatnije su činjenice iskrivljene u prepričavanju. Zapravo, ono što čujete možda zapravo nije ništa drugo do trač. Nazovite nekoga tko bi mogao znati što se zapravo događa, po mogućnosti prijatelja za kojeg ste čuli, i provjerite činjenice prije nego što se izludite.

 

BIK

Društveni događaj mogao bi vas dovesti u kontakt s vrlo intenzivnom, fascinantnom osobom intrigantnog zanimanja. Možete ga smatrati vrlo šarmantnim i se**i. Ako trenutno niste romantično povezani, ovdje bi moglo biti potencijala! Ako ništa drugo, ova bi vas osoba mogla usmjeriti u novom intelektualnom ili duhovnom smjeru. Mogli biste se činiti pomalo transformiranim kada večeras napustite zabavu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Danas biste mogli dobiti neku sretnu pauzu u karijeri koja vam donosi dodatni novac. Loša strana je što ćete možda morati uložiti mnogo dodatnih sati. Vaša sreća mogla bi uzrokovati privremene probleme u vašem osobnom životu. Vaši značajni drugi i članovi obitelji mogli bi biti nezadovoljni. Istaknite da je sada možda nezgodno, ali će svima dugoročno biti bolje.

 

RAK

Uvijek ste skloni koncentraciji, ali danas ste više usredotočeni nego inače, vjerojatno na projekt koji vam puno znači. To može biti povezano s poslom, može uključivati ​​pomoć prijatelju ili može biti samo osobni projekt. Što god da je, danas biste trebali puno postići. Nedostatak je što možete zaboraviti jesti, spavati ili praviti pauze. Čuvajte se!

 

LAV

Neočekivani posjet nekoga tko živi daleko vjerojatno će vam izbaciti raspored. Iako će vam biti drago vidjeti svog prijatelja, posjet bi mogao zahtijevati puno poziva kako biste prekinuli sastanke i odgodili sastanke. Međutim, nakon što to učinite, imat ćete dobar posjet. I vi i vaš prijatelj trebali biste imati puno toga za diskutirati. Pričat ćeš satima. Opustite se i zabavite!

 

DJEVICA

Danas bi se mogao održati intenzivan razgovor s vašim romantičnim partnerom. To bi moglo uključivati ​​podizanje veze na sljedeću razinu predanosti, a mogla bi se pojaviti i tema braka. Ako ste već u braku, to bi moglo značiti preuzimanje nove odgovornosti, poput kuće ili djeteta. Ako trenutno niste uključeni, očekujte da ćete upoznati nekoga novog i uzbudljivog tko vam se sviđa na više razina.

Nastavak na idućoj stranici…

VIKEND HOROSKOP: Ovna i Ribe će “nešto” IZLUDJETI, Vodolija i Blizanci će ovaj vikend DUGO PAMTITI, a OVOM znaku stiže NEOČEKIVANO!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top