Vikend donosi velike ljubavne promjene, rasplete, ali i zaplete na koje mnogi zodijaci nisu spremni!

OVAN

Vi ste po prirodi stvorenje oceana i vrlo ste usklađeni s njegovim plimama i ritmovima. Nebeska konfiguracija vas sada dovodi u usklađivanje s još dubljim skupom ritmova: onih povezanih s podsvjesnim umom. Pomnije promatrajući svoje snove ili uzimajući u obzir svoju intuiciju i intuitivne reakcije, možete napraviti stvarni napredak u svojim osobnim i ljubavnim odnosima.

 

BIK

Nebeska konfiguracija pomaže vam da shvatite da ne možete uvijek imati onako kako želite. Većina odnosa je pitanje davanja i uzimanja, i postupno uviđate zašto često preplavljujete i zastrašujete druge, s vašom prirodnom pretpostavkom da vas se mora slušati i poslušati, gotovo odmah. Vaši ljubavni interesi ostat će lojalni ako im date slobodu da sami odaberu svoj odgovor.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ovo je vrijeme kada ste srdačno pozvani da sjednete i analizirate svoje odnose iz što više različitih perspektiva koliko možete. Nebeska konfiguracija vam pomaže da jasno vidite gdje se sputavate svojim inzistiranjem na odnosu prema drugima na određene načine. Oni ograničavaju vaš rast i drže vas zaključanim iza određenih obrambenih mehanizama. Sada je vrijeme da počnete s njihovim uklanjanjem.

 

 

RAK

Nebeska konfiguracija vas potiče da malo dublje razmislite o tome kako se odnosite prema drugima. Postoje snažne promjene koje se događaju u vašem životu na vrlo suptilnim razinama. Pitanje je gledanja samo na ono gdje se čini da se nepotrebno ograničavate, što može biti teško uočiti. Ali odvajanje vremena da si postavite neka relevantna pitanja donijet će korisne odgovore.

 

 

LAV

Energija koja zrači s planeta čini vas još intenzivnijim nego inače. Ako ste bili u potrazi za nekim kako biste pokušali dobiti neku vrstu pozitivnog odgovora od njega, tada vam može biti teško razumjeti zašto se čini tako nevoljnim da odgovori na vaše zahtjeve. Ali to je vjerojatno zato što im se gnuša osjećaj da ih se progoni. Smiri se, ako možeš!

 

 

DJEVICA

Imat ćete više šanse da vas danas pozovu na spoj ako jednostavno prestanete brinuti hoćete li biti pozvani na izlazak ili ne. Energija koja zrači iz planeta otkriva onu stranu vaše osobnosti koja je više manipulativna i gladna moći, što bi moglo imati negativan učinak. Ako uživate u danu bez brige na bilo koji način, vrlo brzo ćete shvatiti da će stvari dobro funkcionirati.

Nastavak na idućoj stranici…

Vikend donosi velike ljubavne promjene, rasplete, ali i zaplete na koje mnogi zodijaci nisu spremni!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top