Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u subotu, 21. januar

Danas se događa puno ‘kvadrata’, a često, kada govorimo o astrološkim tranzitima, ‘kvadrat’ ne znači uvijek ‘dobro’.Ono što je dobro u današnjem vremenu je kako prevladavamo prepreke. Možda smo čak i uzrok naše nesreće, ali sreća je u tome što ćemo uhvatiti vjetar u vezi s našim potencijalnim pogreškama prije nego što dopustimo da nam one unište nešto u životu. A ako to primijenimo na svoje ljubavne živote, možemo to znati. Danas je dan kada ćemo izbjeći katastrofu. (Da, to je dobra stvar…)

Imamo Mjesec u kvadratu s Neptunom, koji se ponaša kao podsjetnik za neke horoskopske znakove. Osjećamo da netko želi započeti svađu s nama, u kojoj nećemo popustiti. Zatim, imamo Mjesec u kvadratu s Jupiterom, zbog čega bismo se mogli osjećati kao da nemamo o čemu sanjati, nemamo čemu očekivati; tada saznajemo da su naši romantični partneri mnogo optimističniji u pogledu stvari od nas. I na kraju, gledamo kako nam Venera u kvadratu s Uranom zapravo dolazi u pomoć dajući nam do znanja koliko vrijedimo.

Jedan od razloga zašto se danas osjećamo loše zaljubljeni je to što ne vjerujemo sami sebi. To će se, međutim, promijeniti tijekom dana, jer je ovaj dan predviđen za veliku ljubav, ali tek nakon što prođe veliki izazov. Dakle, ako ste jedan od tri dolje navedena znaka, možete znati da ćete kroz sve što danas prođete sretno završiti uz osobu koju volite.

Uspjeli ste, znakovi. Vrijeme brige je prošlo.

Tri horoskopska znaka koji 21. januara imaju najviše sreće u ljubavi:

1. Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Sami ćete danas dokazati da ste nepotopivi što se tiče ljubavi, sukoba i šminkanja. Jednostavno nećete dopustiti da drama i buka preuzmu vaš svijet, a to je zato što ste jako, jako naporno radili da svoj ljubavni život dovedete do ovih visokih standarda. Da, može postojati sukob, i da, možete se osjećati pod pritiskom da učinite nešto što možda ne želite učiniti, ali ako otvorite svoj um, primijetit ćete da se ništa ne ističe;

Možda je sva strka zapravo ni oko čega, a prepoznavanje toga ne samo da sugerira da ste unijeli dramu, već da vam ona zapravo uopće nije potrebna. Spoznaja ovoga dolazi kao spoznaja; narastao si u svom ljubavnom životu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Pred vama su novi horizonti koje morate dosegnuti, a i vi i vaš partner shvatit ćete da ste, počevši od danas, oboje u tome dugoročno. Današnji dan vam daje do znanja da ste odabrali pravu osobu s kojom ćete podijeliti svoj život.

Nastavak na sljedećoj strani…

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u subotu, 21. januar

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top