NEDELJNI HOROSKOP od 20. do 27. Januara: Jedan zodijak ce IMATI PRILIKU koja se JEDNOM PRUZA U ZIVOTU, a OVA 2 znaka će KARMA NAGRADITI!

Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Ono što će započeti kao tjedan ispunjen planovima i datumima ciljeva brzo će se pretvoriti u tjedan širenja i snova koji će se nadograđivati ​​u daljnjem vremenu.

Ovaj tjedan je sve o pokretanju nečeg velikog za budućnost. Ono što učinite i postignete ovaj tjedan bit će predložak za buduće radove. Budući uspjeh ovisi o tome što ćete raditi tijekom ovog tjedna.

 

Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Ono što vam je ovog tjedna na umu je vaš ljubavni život i iako se čini da je sve u redu, niste osoba koja vjeruje u ‘širu sliku’. Ovaj tjedan želite više od svog partnera i iskreno, možda tražite previše.

Želiš više jer misliš da tako život ide prema tvojoj listi želja. Više idite u toku i stavljajte manje važnosti na sanjivu listu želja. Život vam se događa sada, u ovom trenutku. Živi tamo.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Zbog položaja planeta, osjećat ćete se kao da možete ostvariti sve za što zamislite.

Vaš tjedan je isključivo u očitovanju vaše svrhe; znate što želite, a budući da vas podržavaju čvrsti tranziti, možete postići gotovo sve. Također ćete primijetiti da vam nitko nije na putu, da ste u potpunosti podržani i tranzitima i prijateljima u vašem životu.

 

Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Ne treba vam puno da vas pokrene na interni monolog, a to je ono što će vam ovaj tjedan doživjeti neprekidni razgovor sa sobom i povjerenje da ste jedini u blizini s kojima možete razgovarati.

Možda zvuči čudno, ali ta energija planeta  zaista vas pretvara u usamljeno biće. Ako je ikada postojao tjedan da se možete nazvati redovnikom, to bi bio ovaj tjedan.

 

Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Ovaj tjedan ćete ići dobro u poslu, a loše u romantici. Nije da vam je stalo, što je također jedan od razloga zašto ćete tako loše raditi na ljubavnom odjelu.

To je zato što te nije briga. Trenutno ste koncentrirani na materijalističku stranu svog života. Romantika se nije pokazala od velike pomoći u ovoj stvari, pa ste ovaj tjedan na strani financija. Donio si pravu odluku.

 

Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Ovaj tjedan donosi vam više onoga s čime ste se već pomirili sa svojim poslom je smeće i kad idete na posao osjećate se kao smeće. Prešli ste granicu da ne volite svoj posao i sada je to na granici ‘isisavanja duše’.

Ali što učiniti? Imate li dovoljno živaca da napustite posao? Možete li dobiti još jedan jednako brzo? Ova pitanja će vas mučiti tijekom ovog napornog radnog tjedna. Drži se.

Nastavak na idućoj stranici…

NEDELJNI HOROSKOP od 20. do 27. Januara: Jedan zodijak ce IMATI PRILIKU koja se JEDNOM PRUZA U ZIVOTU, a OVA 2 znaka će KARMA NAGRADITI!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top