LJUBAVNI HOROSKOP za 28. Septembar: Osoba iz prošlosti danas se vraća u život OVOG zodijaka, a tajna veza jednog znaka će biti OTKRIVENA!

LJUBAVNI HOROSKOP za 28. Septembar: Osoba iz prošlosti danas se vraća u život OVOG zodijaka, a tajna veza jednog znaka će biti OTKRIVENA!

27 rujna, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubavni horoskop: Današnji dan može donijeti proboj ili slom u vezi – to je vaš izbor.  Sloboda je sada naziv igre i moglo bi biti radikalno jasno da je ugodna veza postala suzdržana. Ne morate ovo činiti ili/ili situacijom, sve dok svoju razigranu i entuzijastičnu prirodu integrirate u kontekst povezanosti. Budite potpuno iskreni.

 

BIK

Ljubavni horoskop:  S******na  intimnost je za tebe vas gotovo dušna. Vaš um i mašta mogli bi se spojiti s ljubavnikom dok se Merkur i Neptun susreću  oslobađajući neke ozbiljne romantične vibracije koje su na mistične i magične strane. Mogli biste čeznuti za avanturom izvan svoje uobičajene rutine sa svojim partnerom i stremiti ka vrhuncu intimne veze koje inače ne dosegnete. Istražite ljubavnu tehniku ​​koja vas je uvijek zanimala, samostalno ili zajedno.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ljubavni horoskop: Strast, romansa i afinitet tinjaju danas. Nema toga što ne možete zamisliti s Lunom koja osvjetljava tako maštovitu i neustrašivu energiju u vašoj intimnoj zoni. Bilo da ste sami ili privrženi, vaša žarka i entuzijastična prisutnost može samo zaslijepiti predmet vaše ljubavi sve do spavaće sobe.

 

RAK

Vjerojatno ćete biti na udaru samopoboljšanja, ali vaše kritičko oko moglo bi se okrenuti i prema zdravstvenim navikama vašeg partnera. Položaj planeta motivira vas da promijenite sve – od najsitnijih detalja do vaših najvećih planova. Prije nego što slučajno prijeđete granice ljepote, raskinite se iz zajedničke rutine i pozovite ih na planinarenje da istraže negdje nepoznato. Ako ste nevezani, mogli biste izazvati neočekivanu romansu u teretani ili trgovini zdrave hrane.

 

LAV

Danas biste mogli osjetiti intenzivnu intuitivnu povezanost sa svojom značajnom voljenom osobom koja unosi magiju u vaš ljubavni život. Možda ćete moći gotovo telepatski predvidjeti partnerove potrebe i učiniti nešto slatko što ih potakne da se tope u vašim rukama. Ako niste vezani, romantični interesi mogu odisati dahom misterije i blistavosti. Budite svjesni jer postoji potencijal za zabludu.

 

DJEVICA

Nemojte se iznenaditi ako vas danas privuče da izjavite svoje najdublje osjećaje svom ljubavnom interesu. Možda ćete osjetiti snažnu želju da svoju dragu obasipate grandioznim izrazima svojih najintimnijih osjećaja. Bez obzira jeste li u paru ili samac, mogli biste biti pustolovniji i odvažniji nego inače. Učinite nešto blistavo poput odvođenja nekoga na romantično mjesto za večeru – i zaslijepite ga svojim osjetljivim srcem.

VAGA

Vruća strast je trenutno u zraku za vas! Zone romantike i intimnosti vaše karte aktiviraju planeti pa ćete možda biti inspirirani iznenaditi svog ljubavnika neočekivano senzualnim prijedlozima. Ako ste slobodni, mogli biste pronaći ljubav dok učite nešto novo, ali pazite da to bude nešto zanimljivo i usmjereno na pokret, poput kickboxinga. Imate dosta sirove fizičke energije i trebate je izvući na ovaj ili onaj način.

 

ŠKORPIJA

Vaša zbunjenost oko partnerovih potreba sada bi potencijalno mogla izazvati suovisnost. Prirodna sklonost vašeg znaka za pretjeranim davanjem proširena je današnjim susretom planeta – ali vi niste ničiji otirač. Komunikacija je ključna, bilo da ste u partnerstvu ili izlazite. Umjesto nagađanja, zamolite svoj ljubavni interes da vam kaže trebaju li i kako pomoć. Romantična atmosfera raste što ste više naprijed, stoga prijeđite na razgovor.

 

STRIJELAC

Intimna komunikacija mogla bi probuditi veći odnos s ljubavnikom.  Možda ste sada skloni biti osjetljivi na uočene kritike, ali ljubazne i izravne riječi mogu osloboditi sve nesporazume. Ako ste samac, blistave veze mogle bi se pronaći u blizini kuće, u aktivnostima u zajednici. Danas ništa ne shvaćajte osobno i može procvjetati dubok osjećaj povezanosti – i dovesti do jačanja emocionalne predanosti.

 

JARAC

Vjerojatno ćete danas iznenaditi, pa čak i ugodno šokirati svog ljubavnika. Možda ćete biti dinamično potaknuti da slijedite objekt svojih naklonosti s nekonvencionalnim idejama i vatrenom strašću. Pošaljite svoju dragu da obavi zadatak umjesto vas i, dok ih nema, pretvorite svoj dom u budoar koji će rasplamsati uzbuđenje i probuditi žarku intimnost. Ako ste slobodni, budite ranjivi i napravite prvi korak na spoju.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Vjerojatno ćete danas biti razigrani i veseli, a svatko tko ima dovoljno sreće da bude u vašem romantičnom životu trebao bi rado podijeliti ovo raspoloženje s vama. Položaj planeta poziva vas da izrazite svoj potencijal da se samo zabavite na kreativan i fantastičan način. Ako ste slobodni, bavite se hobijem koji vam omogućuje da pokažete svoju živahnu i zabavnu stranu. Lagani pristup mogao bi ostaviti buduće partnere da se osjećaju zaljubljeno.

 

RIBE

Vaša samouvjerena i izražajna vibra mogla bi dovesti do razgovora o učvršćivanju nečega s ljubavnikom. Vaše bi raspoloženje moglo postati ozbiljnije i prizemnije. Snažni razgovori oko predanosti i zajedničkih ciljeva sada su mogući, dok razmatrate što možete zajedno izgraditi. Ako ste slobodni, moglo bi biti vrijeme da zamolite nekoga da se smiri!