LJUBAVNI HOROSKOP za 21. Januar: Osoba iz prošlosti danas se vraća u život OVOG zodijaka, a tajna veza jednog znaka će biti OTKRIVENA!

OVAN

Današnji dan može donijeti proboj ili slom u vezi – to je vaš izbor.  Sloboda je sada naziv igre i moglo bi biti radikalno jasno da je ugodna veza postala suzdržana. Ne morate ovo činiti ili/ili situacijom, sve dok svoju razigranu i entuzijastičnu prirodu integrirate u kontekst povezanosti. Budite potpuno iskreni.

 

BIK

S******na  intimnost je za tebe sada gotovo dušna. Vaš um i mašta mogli bi se spojiti s ljubavnikom dok se Merkur i Neptun susreću  oslobađajući neke ozbiljne romantične vibracije koje su na mistične i magične strane. Mogli biste čeznuti za avanturom izvan svoje uobičajene rutine sa svojim partnerom i stremiti ka vrhuncu intimne veze koje inače ne dosegnete. Istražite ljubavnu tehniku ​​koja vas je uvijek zanimala, samostalno ili zajedno.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Strast, romansa i afinitet tinjaju danas. Nema toga što ne možete zamisliti s Lunom koja osvjetljava tako maštovitu i neustrašivu energiju u vašoj intimnoj zoni. Bilo da ste sami ili privrženi, vaša žarka i entuzijastična prisutnost može samo zaslijepiti predmet vaše ljubavi sve do spavaće sobe.

 

RAK

Vjerojatno ćete biti na udaru samopoboljšanja, ali vaše kritičko oko moglo bi se okrenuti i prema zdravstvenim navikama vašeg partnera. Položaj planeta motivira vas da promijenite sve – od najsitnijih detalja do vaših najvećih planova. Prije nego što slučajno prijeđete granice ljepote, raskinite se iz zajedničke rutine i pozovite ih na planinarenje da istraže negdje nepoznato. Ako ste nevezani, mogli biste izazvati neočekivanu romansu u teretani ili trgovini zdrave hrane.

 

LAV

Danas biste mogli osjetiti intenzivnu intuitivnu povezanost sa svojom značajnom voljenom osobom koja unosi magiju u vaš ljubavni život. Možda ćete moći gotovo telepatski predvidjeti partnerove potrebe i učiniti nešto slatko što ih potakne da se tope u vašim rukama. Ako niste vezani, romantični interesi mogu odisati dahom misterije i blistavosti. Budite svjesni jer postoji potencijal za zabludu.

 

DJEVICA

Nemojte se iznenaditi ako vas danas privuče da izjavite svoje najdublje osjećaje svom ljubavnom interesu. Možda ćete osjetiti snažnu želju da svoju dragu obasipate grandioznim izrazima svojih najintimnijih osjećaja. Bez obzira jeste li u paru ili samac, mogli biste biti pustolovniji i odvažniji nego inače. Učinite nešto blistavo poput odvođenja nekoga na romantično mjesto za večeru – i zaslijepite ga svojim osjetljivim srcem.

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP za 21. Januar: Osoba iz prošlosti danas se vraća u život OVOG zodijaka, a tajna veza jednog znaka će biti OTKRIVENA!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top