LJUBAV od 20. do 27. Januara: Dolazi 7 dana NAJVEĆE LJUBAVNE SREĆE; slijedi prosidba, vjenčanje, povratak bivših, ali i susret srodnih duša!

OVAN

Ovaj tjedan bi se mogla čekati gruba buđenja za ljubavna pitanja. Položaj planeta mogao bi dovesti do neugodne spoznaje da ste možda izbjegavali vidjeti svoju trenutnu ljubavnu situaciju onakvom kakva jest i umjesto toga se usredotočili na ono što biste željeli da bi mogla biti.

Dobra vijest je da, budući da ste sada spremniji imenovati što god u vašoj vezi treba poraditi, možete sjesti i početi rješavati sve probleme.

Singl? Klonite se bilo kakvih ponuda vrste “prijatelji s pogodnostima”. Previše je vjerojatno da će završiti katastrofom u vašem društvenom krugu – ili još gore, slomom srca.

 

BIK

Samo naprijed, sanjajte svoju idealnu romansu – ono o čemu sanjate moglo bi postati stvarnost do kraja tjedna.  Možda maštate o svom ljubavnom životnom potencijalu, možda čak i uvjeravate sebe da su snovi jednostavno previše dobri da bi ikada bili istiniti. Ne otpuštajte svoje duboke želje! Planeti vam pomažu manifestirati nevjerojatne stvari. Ako postoji netko tko može pretvoriti misli u stvari ovog tjedna, to ste vi.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Potencijalni problemi i rješenja za romantične scenarije mogli bi vam pasti u krilo ovog tjedna.  Za početak, možda ćete se trenutno probuditi da ste se više usredotočili na praktičnu stranu ljubavi, a ne na duhovnu stranu utemeljenu na srcu.

Možda ste se pitali “Što je od toga za mene?” umjesto “Što imam za ponuditi?” u romantici. Ako vas je taj pristup ostavio uzvisenim i suhim, sada imate mogućnost da to ispravite. U međuvremenu, klonite se iskušenja da se romantično zapletete s profesionalnim šefom ili VIP-om. Vjerojatno neće dobro završiti.

 

RAK

Možda ćete se osjećati potpuno inspiriranim od strane prijatelja da krenete prema duhovnijem izrazu u svom ljubavnom životu.

Ako sam samac, to bi moglo značiti isprobavanje aplikacije za sastanke koja je usmjerena na upoznavanje ljubavnih interesa koji dijele vašu vjeru ili duhovne poglede.

Možda čak razmislite o traženju nekih web stranica ili aplikacija koje vam odgovaraju s nekim na temelju vaše astrologije.

Ako ste već u vezi, tada bi se vi i vaš partner ovaj tjedan mogli osjećati kao da možete čitati misli jedno drugome. Moguća je duboka mentalna veza između vas dvoje. Neka vas to zbliži.

 

LAV

Romantika i stvarnost možda trenutno ne idu ruku pod ruku. Položaj planeta dovest će vas do toga da u potpunosti shvatite uklapaju li se vaše romantične fantazije s činjenicama o vašem obiteljskom okruženju i dubljim sigurnosnim potrebama.

Mariniranje ovog pojma donijet će vam trezvenu provjeru stvarnosti ako ova područja vašeg života nisu usklađena. Ako jesu, onda slobodno uživajte u blagoslovima iz oba dijela svog života!

Možda ćete biti u iskušenju da se ponašate na način koji se kosi s vašim uobičajenim integritetom u ljubavi. Neka tajnovitost oko ove teme mogla bi je učiniti još primamljivijom – ili opasnom. Budi oprezan!

 

DJEVICA

Vaš bi vas partner ovaj tjedan mogao na dobar način postaviti na pijedestal. Zbog njegove idealističke perspektive, možete biti inspirirani da postignete više uspjeha nego što ste prije mogli zamisliti.

Iako je važno vjerovati u sebe, uvijek je veliki poticaj kada nam i netko blizak pokaže bezuvjetnu podršku. To možete imati vrlo brzo!

Međutim, ako ste slobodni, moguće je da ćete razviti nerealna očekivanja o partnerstvu i tome što bi vaš budući bračni drug trebao, a što ne bi trebao raditi. Vi samo stvarate blokade ovim samoograničenim uvjerenjima — i duboko u sebi, znate to. Vrijeme je za smjenu!

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAV od 20. do 27. Januara: Dolazi 7 dana NAJVEĆE LJUBAVNE SREĆE; slijedi prosidba, vjenčanje, povratak bivših, ali i susret srodnih duša!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top