Danas počinje VLADAVINA VODOLIJE i traje do 18. Februara: Ovo su detaljne LJUBAVNE ASTRO PROGNOZE za narednih 30 dana – velike ljubavne promjene u najavi…

Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Ove sezone ste se odvažili učiniti jednu stvar koju ste oduvijek željeli: reći svom partneru što treba učiniti ako želi ostati s vama. Joj! To vam donosi energija Vodenjaka, pitate se? Da, ali bit će dobar osjećaj.

S ove strane jednadžbe, izgleda zastrašujuće i osjećate da ne želite previše drastično mijenjati stvari, ali s druge strane te jednadžbe, DOBIVATE ono što želite, bez obzira što to bilo. Znaš da si jak; tijekom sezone Vodenjaka izaći ćete iz svoje ljušture.

 

Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Htjeli ste nešto učiniti, ali za to još nemate ni petlje ni sredstava, a to je, naravno, otputovati s partnerom na neko egzotično mjesto na odmor i zasluženi odmor.

Vas dvoje se osjećate pomalo nervozno tijekom sezone Vodenjaka i dovoljan je samo jedan pogled jedno drugome u oči da vidite žudnju za putovanjem u njima. Ove sezone morat ćete ili planirati otići na neku destinaciju poput…Havaja, ili barem dobro organizirati putovanja za kasniji datum.

 

Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Duh sezone Vodenjaka snažno je s vama ovog mjeseca, dok uživate reći čvrsto NE svim stvarima koje vam se nađu na putu. Sezona Vodenjaka je kada ljudi odluče učiniti nešto za sebe, a u vašem ljubavnom životu, vrlo lako možete odlučiti da vam je potrebno vrijeme daleko od vaše osobe da razmislite.

Ono što je super je da ste odabrali osobu koja razumije ovakve stvari i koja je također inspirirana buntovničkim tokom sezone. Vašu će pobunu podržati osoba od koje pokušavate odvojiti malo vremena. Ovo niste očekivali, ha?

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Čudna stvar u vezi s vama i sezonom Vodenjaka je da je ljubavni život koji je ovdje zahvaćen dio vaše prošlosti. To može značiti da ste vi i bivši partner postigli razuman dogovor.

To bi moglo značiti sporazumni razvod ili zajednički rastanak. Osjećate se dobro zbog ovoga jer sve izgleda pošteno i otvoreno; nema skrivenih snajperista koji čekaju u sjeni. Dakle, sezona Vodenjaka utječe na vaš ljubavni život zatvarajući ova vrata kako biste mogli otvoriti nova kada budete spremni.

 

Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Ponekad idete malo predaleko, a tijekom sezone Vodenjaka doći ćete u iskušenje da sve uprskate iz zabave. Vibra koja dolazi zajedno sa sezonom Vodenjaka učinit će da se osjećate kao pravi buntovnik, osim što ćete, poput filma istog naslova, postati ‘buntovnik bez razloga’.

Nemaš se što buniti, ali rulja te mami; želite biti tamo dolje s prljavim ljudima, svi šuškajući o nekim problemima bez dobrog razloga. Barem imaš kome doći kući.

 

Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Vi i vaša skupina nevoljnika zabavit ćete se više nego što ste ikada planirali tijekom sezone Vodenjaka. Nedavno ste zaključili da život nije vrijedan življenja ako povremeno ne možete prekršiti neka pravila, a to je ono što vam sezona Vodenjaka daje: obilje pravila za kršenje samo zato što možete nemarno.

Činite li sami pravu stvar? Možda ne, ali ne radi se o tome da učinite pravu stvar za vas; radi se o tome da radite pogrešnu stvar kako biste uzdigli ljude u svom životu, posebno svog romantičnog partnera.

Nastavak na sljedećoj strani…

Danas počinje VLADAVINA VODOLIJE i traje do 18. Februara: Ovo su detaljne LJUBAVNE ASTRO PROGNOZE za narednih 30 dana – velike ljubavne promjene u najavi…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top