Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, ova subota, 21. januar vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

Rano tijekom dana, Mjesec u Strijelcu nakratko se spaja s Neptunom u Ribama, dajući danu sanjarski čežnjivi sjaj.

To može zamagliti stvarnost i učiniti put ispred vas nejasnim, što vas dovodi do nepotrebne zbunjenosti oko toga što učiniti sljedeće.

Umjesto da se borite s tim i osjećate da je prvi Merkurov direktan dan (i da morate nešto učiniti), udobno se zavalite u spoznaji da svemir radi za vas.

Postoji promjena unutar ovogodišnje energije, i iako će se osjećati drugačije, nije nužno pasivna.

Dio onoga što vas se vodi da naučite i uključite je da samo ponekad trebate toliko naporno raditi da bi se nešto dogodilo. Ne trebate preuzeti težinu svijeta i pokušati sve promijeniti.

Ponekad je učenje da je manje više i da se određena božanska magija događa kada svemir shvati stvari umjesto vas.

Oslonite se na ovo danas i vjerujte da se ne morate žuriti da učinite bilo što.

Stvari će postupno postati lakše tijekom vikenda, a sljedeći tjedan krajolik vašeg života izgledat će dramatično drugačije.

U trenucima kada se događaju veliki pomaci često se čini kao da se ništa ne događa.

Vjerujte današnjoj tišini i vidite je kao priliku da se dublje prepustite prihvaćanju kako stvari izgledaju u ovom trenutku.

To ne znači da morate odustati ili mahati bijelom zastavom, već samo da dubokim udahom priznajete da je doista malo toga nad čime imate kontrolu. A ponekad se radi o jednostavnom korištenju one koju imate nad svojom i akcije.

Bit će vremena za veliko kretanje i razgovore, ali za danas se više radi o tome da pronađete svoj mir i pustite svemir da malo poradi na stvarima.

Tri horoskopska znaka s najboljim horoskopom 21. januara:

1. Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Strijelac, unutar vašeg života odvija se pregled koji duboko upravlja što i koga najviše cijenite. Saturn vlada ovim sektorom, a s obzirom na to da Merkur ovdje provodi tako dugo vrijeme, od 6. prosinca 2022. do 11. veljače 2023., ovdje postoji važan odraz za vas. Danas nije kraj ove sage, već prekretnica. Iskoristite energiju danas da ne žurite naprijed nego da razmislite o svemu.

Razmislite o tome što se dogodilo u vašem životu od početka prosinca i što se dogodilo u siječnju i početkom veljače 2022., kada je Merkur posljednji put bio retrogradan unutar Jarca.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Mogli biste imati vrlo nevjerojatnu godinu u trgovini ispunjenu radošću, ljubavlju i toliko novih početaka, ali prvo morate biti ovdje i pobrinuti se da razumijete ne samo vrijednost drugih, već i sebe.

Nastavak na sljedećoj strani…

Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, ova subota, 21. januar vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top