Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, ova nedelja, 22. januar vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

Kako počinje nova sezona, s retrogradnim Uranom u tijeku, koja završava za samo nekoliko dana, najavljujući vrijeme kada ćete se konačno moći osjećati kao da je nova godina počela.

Vodenjak donosi novu i inovativnu energiju.

To je kao treća četvrtina astrološke godine. Ako ništa drugo nije uspjelo do ove točke, postajete malo divlji, buntovniji, spremniji i voljni pokušati sve kako biste preokrenuli stvari ili, nadamo se, postigli željeni rezultat.

Vodenjak vjeruje u veću istinu od same sebe.

Ovo je univerzalna istina o nečinjenju zla drugima i pridržavanju božanskih zakona svemira. Čak i ako to znači kršenje nekoliko zakona koji su ljudski.

Vrijeme je za veću komunikaciju i ustrajnost.

Dok se Vodenjaka često doživljava kao buntovnika koji voli raditi stvari drugačije, on samo donosi tu energiju jer je u igri strast i povezanost koju drugi možda ne vide.

Vodenjak nije odvojen, već je selektivan u pogledu onoga u što ulaže.

Ovo je početak snažnog, ekspanzivnog vremena istine.

Počevši od danas, koristite ovo da prigrlite sve što jeste, sve što želite i sve što ćete učiniti da to postignete.

Tri horoskopska znaka s najboljim horoskopom 22. januara:

1. Vodenjak
(20. siječnja – 18. veljače)

Ovo je početak vaše sezone i vrijeme da zablistate. Nakon sve ove teške reflektirajuće zemaljske energije, vrijeme je da si dopustite slobodu da otpustite ono što nije vaše za nošenje. Saturn se sprema napustiti vaš horoskopski znak za samo nekoliko tjedana, donoseći veći mir i stabilnost u vaš život.

Lekcije su završile, Vodenjače, ali moraš vjerovati onome što su donijele. Strah od gubitka nečega samo je sjećanje na ono kada ste imali stav nedostatka. Sada se možete pouzdati u svoje obilje i radost koja vas okružuje.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Dopustite si da ovaj mjesec zakoračite u punu snagu i pojačate glasnoću do kraja. Otupljivanje je tako prošlogodišnje Vodenjak i vi ste otišli predaleko da biste učinili bilo što drugo osim da budete svoje veličanstveno, autentično, blistavo ja.

Nastavak na sljedećoj strani…

Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, ova nedelja, 22. januar vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top