Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u petak, 20. januar

Ako postoji nešto o čemu danas vrijedi razgovarati, to je stvarna i istinita činjenica da će naš prijatelj retrogradni Merkur krenuti direktno nakon mjesec dana koji nas je slučajno preveo u ovu godinu. Kako čudno da se takav tranzit dogodi.

Kao da nam se želio pridružiti u novogodišnjoj proslavi, a na zabavu je donio nekoliko praktičnih šala i pokoji pokvareni komad opreme.

Za one od nas koji smo prošli mjesec imali problema s automobilom, možemo zahvaliti ovom posjetitelju zabava što su se potrudili i zabrljali stvari još malo.

Dobro je znati da danas izravni Merkur momentalno čisti zrak. Zapravo, mogli bismo se čak i nasmijati ideji da sada konačno opet možemo voziti ispravno vozilo.

A kad je ljubav u pitanju, osjećat će se kao trenutni udah svježeg zraka. Ovaj dan otvara vrata za samce i pomaže u izglađivanju svih razlika između uspostavljenih partnera.

Merkur direktno razbistri glavu i da vidimo da nismo tako loši. Iako to zvuči komično, ja sam smrtno ozbiljan. Tijekom retrogradnosti skloni smo se spustiti na sebe, a do kraja retrogradnosti možemo se čak osjećati užasno zbog toga što jednostavno jesmo.

Srećom, to je privremeno. Gotovo odmah ćemo se početi osjećati bolje o sebi i svojim izborima. A kada se osjećamo dobro, možemo privući bolju energiju ljubavi. A 20. januara konačno možemo reći, “neka se dobra vremena kotrljaju”.

Tri horoskopska znaka koja su najsretnija u ljubavi 20. januara:

1. Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Slobodni Bikovi mogu otkriti da je danas doista vaš sretan dan, jer se čini da vam se komunikacija otvara, čineći razgovore s potencijalnim partnerom lakšim i lakšim. Nećete više imati onaj opterećujući osjećaj koji vas prati uokolo. A iako svi vaši ‘problemi’ neće odmah nestati, nećete imati želju dijeliti svoje jade, jer i vama je dosadno žaliti se.

Sada djelujete kao opušteni i pristupačni, a ako ste se u nekoga zaljubili, danas bi mogao biti dan kada ćete toj osobi pružiti ruku s povjerenjem na svojoj strani.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Možda ćete se danas čak i nasmijati jer primijetite koliko je to očito, taj ‘lakši’ osjećaj i lakoća s kojom iznenada govorite. Sve što je trebalo bilo je malo izravne akcije Merkura; sada, život je zlatan.

Nastavak na sljedećoj strani…

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u petak, 20. januar

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top