TOKOM VIKENDA: Ribe će imati NAJSRETNIJI DAN ikada, Ovan i Vodolija dolaze do NOVCA i LJUBAVI, Škorpiji će se desit LJUBAV, Jarac će biti presretan zbog POZIVA!

tokom vikenda

OVAN

Tokom vikenda biste mogli dobiti neočekivano, nešto što će vas zapanjiti, ali i jako obradovati. Radi se o novčanom dobitku kakvog niste ni sanjali. Romantika bi također tigrati značajnu ulogu tokom vikenda, jer se i vi i trenutni ili potencijalni romantični partner osjećate posebno. Izađite s partnerom i provedite ugodno vrijeme zajedno.

 

 

BIK

U prošlosti komunikacija među vama i ljubavnim partnerom možda nije bila na nivou, ali sada je zaista onakva kakva treba i biti. Slušajte što partner ima za reći i čuvajte ono što najviše volite. Morat ćete razmisliti o tome što ćete učiniti u vezi nekih obiteljskih problema, ali to ostavite za kasnije.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ne očekujte puno od ove osobe koja vas neko vrijeme neprestano umara svojom pričom, ta osoba nije po vašoj mjeri i nije vam potrebna u životu.  Energija koju imate bi trebala biti dovoljno jaka da potraje još dugo, stoga se možete upustiti u ostvarenje svojih planova.

 

 

RAK

Tokom vikenda vas može snažno privući neka osoba koja dolazi iz dalekih krajeva.   Osoba može biti na proputovanju, ali suđena vam je određena povezanost, što ćete oboje otkriti. Razgovor bi vam mogao biti zanimljiv. Ova osoba bi mogla biti i vaša sudbina.

 

 

LAV

Pokušajte se opustiti i odmoriti tokom vikenda jer je sada vrijeme za to. Ne možete stalno raditi bez odmora. Zanemarujete obitelj i oni to vide. Pustite posao na neko vrijeme i posvetite se vrijednostima koje obogačuju vaš život.

 

 

DJEVICA

Ako ste trenutno u ljubavnoj vezi, ali niste u braku, ovog vikenda bi bilo idealno vrijeme da razgovarate o zajedničkom životu. Vaš partner očekuje da učinite prvi korak i to biste trebali napraviti. Sada je prilika za to pa samo hrabro naprijed, ne bojte se, sve će ispasti savršeno!

Nastavak na idućoj stranici…

TOKOM VIKENDA: Ribe će imati NAJSRETNIJI DAN ikada, Ovan i Vodolija dolaze do NOVCA i LJUBAVI, Škorpiji će se desit LJUBAV, Jarac će biti presretan zbog POZIVA!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top