SEDMICA pred Vama donosi NOVA LJUBAVNA DEŠAVANJA koja će vas doslovno oboriti sa nogu…

tjedan

OVAN

Promjene su u zraku, a vi toliko izlazite iz svoje zone udobnosti da se nećete ni sjetiti puta natrag.
Ovaj vam se tjedan može činiti kao veliki korak u vašim arenama samorastanja i ljubavi. Ali ne zaboravite da su to bili samo mali koraci koje ste poduzeli da biste došli do ovog trenutka.
Stvari će se vjerojatno promijeniti tako brzo da ćete možda početi propitkivati ​​tko ste. Samo zapamtite da ovo očitujete svoje snove pa nema potrebe dovoditi u pitanje dobro.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Vrijeme je za odlazak. To je vaša poruka iz karata ovog tjedna i iako ćete je možda pokušati ignorirati ili poželjeti da je drugačije, guranje će biti sve glasnije kako tjedan bude odmicao.
Ako se osjećate preplavljeni ili zatečeni iznenadnom jasnoćom koju biste možda poželjeli da nemate, usredotočite se na male dijelove situacije jer duboko u sebi znate što zaslužujete.

 

 

BLIZANCI

Potpuno novo poglavlje počinje za vas i ovaj put je usredotočeno na ljubav prema sebi koju ste sami izgradili.
Iako je ljubav s drugim nevjerojatna i za vas je na kartama, vaš vlastiti samostalni rad mijenja stare perspektive i vremenske okvire.
Nemojte se iznenaditi ako ovog tjedna vidite kako govorite i postavljate jasnije granice, sve je to dio puta koji se počinje razvijati.

 

 

RAK

Možda ćete ovog tjedna uloviti partnera ili potencijalnog ljubavnog partnera kada počnete govoriti o onome što vam je doista bilo na umu. Što god da je tako dugo status quo, sada to ne čini umjesto vas.
Podignut je veo i shvaćate da ako se nešto (ili netko) do sada nije očitovalo u odnosu za koji ste mislili da će do sada biti, istina je da se to možda nikada neće dogoditi.

 

LAV

Kažu da je sve što želite s druge strane straha, ali most tamo je vaša samopoštovanje. Ove je godine ovo za vas bila velika lekcija da ne samo duboko kopate i liječite, već da zaista počnete utjelovljivati ​​ono što je vrijedno vašeg vremena i srca.
Postoje neke spoznaje iz kojih se jednostavno nema povratka, ali sada to više ne želite. Sada je vrijeme da vidite što će ovaj novonastali način razmišljanja privući u vaš život.

 

 

DJEVICA

Iako je vaša karijera nedavno bila u fokusu, to ne znači da su i srčane stvari zauzimale prostor za um. Ponekad je teško filtrirati smetnje kako bismo vidjeli istinitost situacije ili čak one u nama samima.
Ovaj ćete tjedan vjerojatno doći do nove razine znanja zbog koje je nemoguće više nikada ne zanemariti. Jedini je put naprijed i sada kad ste gotovi s pokušajem povratka, konačno možete započeti.

Nastavak na idućoj stranici…

SEDMICA pred Vama donosi NOVA LJUBAVNA DEŠAVANJA koja će vas doslovno oboriti sa nogu…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top