SEDMICA pred Vama donosi NOVA LJUBAVNA DEŠAVANJA koja će vas doslovno oboriti sa nogu…

SEDMICA pred Vama donosi NOVA LJUBAVNA DEŠAVANJA koja će vas doslovno oboriti sa nogu…

15 ožujka, 2024 0 By Admin

OVAN

Promjene su u zraku, a vi toliko izlazite iz svoje zone udobnosti da se nećete ni sjetiti puta natrag.
Ova vam se sedmica može činiti kao veliki korak u vašim arenama samorastanja i ljubavi. Ali ne zaboravite da su to bili samo mali koraci koje ste poduzeli da biste došli do ovog trenutka.
Stvari će se vjerojatno promijeniti tako brzo da ćete možda početi propitkivati ​​tko ste. Samo zapamtite da ovo očitujete svoje snove pa nema potrebe dovoditi u pitanje dobro.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Vrijeme je za odlazak. To je vaša poruka iz karata ovog tjedna i iako ćete je možda pokušati ignorirati ili poželjeti da je drugačije, guranje će biti sve glasnije kako tjedan bude odmicao.
Ako se osjećate preplavljeni ili zatečeni iznenadnom jasnoćom koju biste možda poželjeli da nemate, usredotočite se na male dijelove situacije jer duboko u sebi znate što zaslužujete.

 

 

BLIZANCI

Potpuno novo poglavlje počinje za vas i ovaj put je usredotočeno na ljubav prema sebi koju ste sami izgradili.
Iako je ljubav s drugim nevjerojatna i za vas je na kartama, vaš vlastiti samostalni rad mijenja stare perspektive i vremenske okvire.
Nemojte se iznenaditi ako ovog tjedna vidite kako govorite i postavljate jasnije granice, sve je to dio puta koji se počinje razvijati.

 

 

RAK

Možda ćete ovog tjedna uloviti partnera ili potencijalnog ljubavnog partnera kada počnete govoriti o onome što vam je doista bilo na umu. Što god da je tako dugo status quo, sada to ne čini umjesto vas.
Podignut je veo i shvaćate da ako se nešto (ili netko) do sada nije očitovalo u odnosu za koji ste mislili da će do sada biti, istina je da se to možda nikada neće dogoditi.

 

LAV

Kažu da je sve što želite s druge strane straha, ali most tamo je vaša samopoštovanje. Ove je godine ovo za vas bila velika lekcija da ne samo duboko kopate i liječite, već da zaista počnete utjelovljivati ​​ono što je vrijedno vašeg vremena i srca.
Postoje neke spoznaje iz kojih se jednostavno nema povratka, ali sada to više ne želite. Sada je vrijeme da vidite što će ovaj novonastali način razmišljanja privući u vaš život.

 

 

DJEVICA

Iako je vaša karijera nedavno bila u fokusu, to ne znači da su i srčane stvari zauzimale prostor za um. Ponekad je teško filtrirati smetnje kako bismo vidjeli istinitost situacije ili čak one u nama samima.
Ovaj ćete tjedan vjerojatno doći do nove razine znanja zbog koje je nemoguće više nikada ne zanemariti. Jedini je put naprijed i sada kad ste gotovi s pokušajem povratka, konačno možete započeti.

VAGA

Već znamo da život ne ispadne onako kako mislimo da hoće, ali umjesto da mislimo da je to kataklizmično, pokušajte to zamisliti kao blagoslov. Ne uručuje nam se svaki nevjerojatan dar zamotan onako kako smo očekivali, ponekad dođe kao kamen u cipeli, izgrebano koljeno, ali ovo je životni proces.
Potražite što vas boli ovaj tjedan i pokušajte pronaći dar u njemu. Umjesto da mislite da vas je bol ovdje uništiti, ovaj tjedan potražite ono što vam pomaže da postanete.

 

 

ŠKORPIJA

Ovo je tjedan dana za disanje i zapamtite koliko ste daleko došli. Ne samo u ovoj vezi već na cijelom vašem životnom putu.
Svaki trenutak u kojem ste propitivali ili se osjećali poraženima u konačnici vas je vodio do ovog novog poglavlja sreće i ispunjenja.
Dakle, uživajte. Budite u tome i zapamtite da je ovo ono što ste stvorili pa se ovaj tjedan jednostavno opustite u njemu i dopustite da energija jednom zauvijek zatvori ta vrata u prošlost.

 

 

STRIJELAC

Partner i ljubavni interes putovali su sličnim putem.
Sada se to dvoje spaja. Spremaju se velike promjene i iako ste već rekli da, ovo shvatite da je budućnost u koju zakoračujete daleko bolja od svega što ste mogli zamisliti.

 

 

JARAC

Usredotočite se ovaj tjedan na ono gdje želite biti, a ne na ono što mislite da biste trebali biti. Pustite vremenske linije ili priče koje vas drže negdje gdje ste već prerasli.
To je bio proces koji je došao do vas, ali stigli ste na vrijeme. Jedini zadatak koji sada morate učiniti je vjerovati sebi jer ste samo vi svjesni rasta kroz koji ste nedavno krenuli.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

VODOLIJA

Povratak vjerovanju da život može biti lijep. Iako smo svi ponekad skloni mračnijim trenucima, ovo označava povratak osjećaju pozitivnijeg o vašem životu i vašoj vezi.

Bilo da to znači novo poglavlje s postojećim partnerom ili otpuštanje onog u kojem ste bili, osjećat ćete više mira u odlukama koje morate donijeti.

 

 

RIBE

Iako se možete nadati da će tjedan pred nama biti smireniji, ovaj tjedan može obilježiti jedan od onih trenutaka koje ćete zauvijek pamtiti. Ne dobivamo uvijek ono što želimo, ali dobivamo ono što nam je potrebno.
Ne radi se samo o ljubavi, već o istini koju možemo dobiti od drugih ljudi i njihovim riječima i djelima. Umjesto da pokušavate promijeniti istinu, poradite na tome da je jednostavno prihvatite.