Nekome stiže poziv koji bi mogao dosta toga promijeniti, Blizancima i Strijelcu stižu sjajne vijesti, a nekome i ponuda za brak…

OVAN

Jedan brzi telefonski poziv prijatelju može se pretvoriti u dugu raspravu o smislu života. Budite svjesni činjenice da u vašem umu sada postoji veliki zamah. Nakon što se brana slomi, uskoro biste mogli imati ogromnu poplavu. Budite oprezni s oslobađanjem sve te energije odjednom, iako se možda čini da nemate izbora.

 

BIK

Uskoro bi mogla postojati velika napetost između vas i nekoga starijeg. Možda postoji netko tko usvaja neku vrstu osobnosti “roditelj zna najbolje” što vas počinje živcirati. Odahnite. Shvatite da ta osoba nije kritična ili osuđujuća, već vam samo daje savjete. Trebali biste otvoriti oči i shvatiti da bi ovaj savjet mogao biti vrlo koristan.

 

BLIZANCI

Ako posjedujete svoj dom ili imate bilo kakvo ulaganje u nekretnine, ovih dana biste mogli čuti sjajne vijesti o vrijednosti te investicije. Vjerojatno će se povećavati i vjerojatno će se nastaviti u tom smjeru. Ovo bi sada moglo napraviti veliku razliku u vašem životu na neki način. Zapravo, moglo bi vam se otvoriti nekoliko opcija. Sve ih pažljivo razmotrite i krenite prema zlatu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Moguće je da osjećate mali pritisak da započnete ili stvorite nešto za što niste baš spremni. S vaše strane postoji oklijevanje koje ukazuje da biste trebali ići polako i naučiti više činjenica prije nego što uskočite u sukob. Postavite se na takav način da preuzmete kontrolu nad situacijom, a ne da postanete njezina žrtva.

 

LAV

Možete imati ugodan osjećaj zbog kojeg biste se trebali osjećati prilično sigurno i njegovano. Možda se osjećate zaštićeni snažnom silom, možda unutrašnjom, koja vas podsjeća da će sve biti u redu dokle god ostajete unutar linija. Postoji poznavanje stvari koje će vam olakšati snalaženje u teškim vodama.

 

DJEVICA

Jeste li tehnički slobodni, ali vrlo duboko povezani s nekim? Ako jeste, nemojte se iznenaditi ako produžite ili dobijete ponudu za brak. Nedavni događaji jako su vas zbližili i uvelike intenzivirali vezu između vas. Vaš partner možda želi legalizirati tu vezu. Ako postoji i najmanja sumnja, dajte si vremena za razmišljanje. Impulzivno djelovanje trenutno nije dobra ideja.

Nastavak na sljedećoj stranici…

Nekome stiže poziv koji bi mogao dosta toga promijeniti, Blizancima i Strijelcu stižu sjajne vijesti, a nekome i ponuda za brak…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top