Naizgled obična tri dana će nekome postati najsretnija tri dana u životu, a OVAJ znak će jako patiti zbog ljubavi…

OVAN

Možda ćete se naći kako dajete beskrajne savjete nizu ljudi koji vam dolaze tražiti pomoć. Osjećat ćete potrebu provesti neko vrijeme s voljenom osobom, samo biti sami zajedno i uživati ​​u tom osjećaju tihog zajedništva i dubini osjećaja koji oboje dijelite. Još bolje, napravite prekrasnu romantičnu večeru i proslavite svoju prekrasnu vezu.

 

BIK

Ovo je dobro vrijeme da proširite svoje društvene prilike i da izađete van i upoznate nove prijatelje na bilo koji mogući način. Osoba iz vaših fakultetskih ili sveučilišnih dana mogla bi se vratiti u vaš život kada se tome najmanje nadate. Ovaj put ćete možda imati više toga zajedničkog i možda ćete otkriti da se bolje slažete nego u prošlosti. Tko zna kamo ovo može dovesti? Samo naprijed!

 

BLIZANCI

Eksperimentiranje na svim razinama je današnja parola. Nema šanse da vi ili vaša draga osoba provedete ove dan3 na bilo koji drugi način osim da isprobate svakakve nove stvari. Jedite drugačiju hranu, nosite drugačiju odjeću, razgovarajte jedni s drugima na nove načine. Rutine mogu biti poput luđačke košulje i ometati svaku spontanost, osobito u vašem ljubavnom životu. Budi bar jednom malo lud!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Ovih dana će zavladati mnogo osjećaja. Također nećete imati problem sa izražavanjem. Doista, postoji mogućnost da pretjerate i kažete previše, a zatim požalite zbog toga na hladnom svjetlu dana. Samo polako i ne pokušavajte u jednu večer uklopiti strast vrijednu cijele godine.

 

LAV

Romansa ima ležerniji pristup, iako će vam možda biti teško odlučiti trebate li slijediti svoje srce ili svoju glavu. Ako se određena veza čini kao stvarno dobra opcija, možda ćete biti u iskušenju da je odaberete. Ali ako vaša instinktska reakcija kaže nešto drugačije, možda je pametnije poslušati ovo.

 

DJEVICA

Ljubav se neće naći na istim mjestima kao inače. Vidjet ćete da pronalazak ljubavi mora biti potpuno novo i drugačije iskustvo. Iako obično niste zaljubljeni u ljutu, začinjenu ili stranu hranu, bilo bi vam dobro da probate barem malo avangardnu ​​hranu za van. Krompir možda neće imati isti okus, ali vaš ljubavni život bi se mogao poboljšati.

Nastavak na sljedećoj strani…

Naizgled obična tri dana će nekome postati najsretnija tri dana u životu, a OVAJ znak će jako patiti zbog ljubavi…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top