LJUBAVNI HOROSKOP za 20. Januar: OVAJ znak se SVIM SRCEM bori da OSVOJI nečiju ljubav i danas će USPJET!

OVAN

Danas je dan koji bi trebao biti posvećen papirologiji i dovođenju u red svojih financijskih poslova i budžeta. Kada to učinite, možete se opustiti navečer s prijateljima i voljenima. Trenutno ste posebno intuitivni pa ćete moći uhvatiti sve neizgovorene misli i osjećaje onih oko vas.

 

BIK

Ovo će sigurno biti prekrasan dan. Izgledate i osjećate se odlično i, vjerujte nam, to se vidi! Ovo je dan ljubaznosti i suradnje. Možda ćete otkriti da se vaša obitelj uključuje kako bi pomogla kod kuće, a da ne morate biti zamoljeni. Vaš romantični partner može se dobrovoljno javiti da očisti garažu, a vaša djeca čiste svoje sobe. Ovo definitivno nije vaš tipičan dan! Uživajte u harmoniji koja danas vlada.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Nemojte se iznenaditi ako vam danas glava bude ispunjena mislima o izgubljenoj ljubavi. Možda vas danas obuzimaju posebno jaki osjećaji, možda potaknuti starom pjesmom na radiju ili fotografijom u obiteljskom albumu. Međutim, samo zato što razmišljate o toj osobi ne znači nužno da biste se trebali ponovno javiti. Ponekad je jednostavno lijepo razmisliti o ljudima koji su vam nekada bili važni, iako to sada više nisu.

 

RAK

Ovo je dobar dan za zapaliti vatru, maziti se s voljenom osobom i pregledavati stare obiteljske albume fotografija. Tijekom godina poznavali ste neke zanimljive i divne ljude, a danas su vam određeni članovi obitelji jako na umu. Iako su prošli, nema razloga da ih još uvijek ne osjećate sa sobom. Istina, oni su bili dio vašeg života i imali su dubok utjecaj na vas. Nije ni čudo što vam nedostaju. Dopustite sebi da se danas prepustite svojim sjećanjima.

 

LAV

Planetarna energija vas natjera da ozbiljno razmislite o tome kako živite svoj život. Radite li doista sve ono u čemu uživate? Moguće je da ste se toliko zaokupili poslom da zanemarujete sebe, a da ne spominjemo svoje najmilije. Danas ćete možda imati nešto od “Eureke!” trenutak, kad shvatiš da je svaki dan dar. Šteta je izgubiti čak i jednu minutu toga.

 

DJEVICA

Ovo je dobar dan da isprobate malo drugačiju osobnost za veličinu. Zašto ne biste bili odvažniji u svom romantičnom životu? Morate priznati da bi vaš ljubavni život mogao koristiti infuziju začina i energije. Zahtijevajte više uzbuđenja! Večera i kino više neće biti dovoljni. Tamo je veliki svijet koji samo čeka da ga otkrijete. Pa što će to biti? Posjet lokalnom jazz klubu? Večernje volontiranje u prihvatilištu za beskućnike? Domaći obrok sa stolom za dvoje privučenom do vatre? Uzbuđenje je tu, samo ga trebate odabrati.

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP za 20. Januar: OVAJ znak se SVIM SRCEM bori da OSVOJI nečiju ljubav i danas će USPJET!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top