Ljubavna kompatibilnost VAGE u kombinaciji sa svih 12 horoskopskih znakova! – Saznajte koliko ste kompatibilni sa svojim partnerom!

Ljubavna kompatibilnost VAGE u kombinaciji sa svih 12 horoskopskih znakova! – Saznajte koliko ste kompatibilni sa svojim partnerom!

19 siječnja, 2023 0 By Admin

Vaga i Djevica

Mnogi znakovi imaju problem s vašom nesposobnošću da donesete odluku, Vaga. Djevicama bi možda bilo najteže. Zapravo, možete ih time izluditi. Djevice su uvijek na dnevnom redu. Odluke su donesene i spremni su za nastavak. Zbog vaše želje natjerat će ih da vas samo zgrabe za ruku i povuku za sobom. Umjesto toga, vjerojatnije je da će Djevica biti kritična, a ne na konstruktivan način. S druge strane, stvarno uživate u društvu i osjećate se kao kod kuće jedno s drugim. Ako želite uspjeti, usredotočite se na to.

 

Vaga i Vaga

Neki znakovi nalaze svoju srodnu dušu u istom znaku. Kad se dvije Vage sretnu, mogle bi se osjećati kao da su pronašle svoju. Problem je u tome što Vage nisu užasno prizemljene. Potreban vam je stabilniji partner da biste ostvarili svoje snove. Nije da nećete uživati ​​u ovoj vezi, jer hoćete. Zajedno ćete uživati ​​u umjetnosti. Napisat ćete jedno drugom ljubavna pisma i podijeliti svoje najdublje, najmračnije tajne. Pitanje je, međutim, možete li vas dvoje to dugoročno uspjeti? Samo ako jedan od vas — ili oboje — nauči odlučivati ​​i slijediti ih.

 

Vaga i Škorpion

Odmah će vas privući Škorpion. Tako se**i! Tako tajanstveno! Vaš radoznali um Vage želit će otkriti sve Škorpionove tajne. Međutim, kada to učinite, možda vam se neće svidjeti ono što pronađete. Po vašem mišljenju, nitko nikada ne mora biti tako intenzivan kao Škorpion. Ako nešto trebate, onda je to sklad, a stvari su rijetko skladne s ovom osobom. Škorpioni su sve o strasti i žele sa sobom povesti svog partnera na to putovanje. Svakako bi trebao ići. Možda nije uvijek ugodno, ali kada bude, mogli biste se ugodno iznenaditi.

Vaga i Strijelac

I vage i Strijelci žele promijeniti svijet, a zajedno biste to mogli učiniti. Vaš Strijelac će vam pomoći da vidite širu sliku. Oboje volite prirodu, iako Strijelac voli putovati nadaleko. Ovdje možete naići na probleme. Potreban vam je sklad, a vaš Strijelac ne mari za to – život je avantura! Ali nećete se dići i ići na putovanje samo zato što je vaš partner odabrao odredište; morate razmisliti o tome. Dok razmišljate, vaš bi Strijelac mogao jednostavno otići bez vas.

 

Vaga i Jarac

Privlači vas sve lijepo. Vaš će Jarac, s druge strane, obično odabrati praktičnost umjesto ljepote. S vašim izvansvijetskim, sanjivim stilom moglo bi se teško nositi s kozom usmjerenom ka cilju. Nije da ste lijeni, ali u očima vrijednog Jarca to bi se moglo činiti tako. Zvuči nemoguće, zar ne? Možete to učiniti uz puno strpljenja i otvorenosti za ono što vas drugi mogu naučiti. Svojome jarcu možete pokazati ljepotu svijeta oko njega, a on vam može pokazati kako da oživite sve vaše snove. Zajedno možete izgraditi svoj raj na Zemlji.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vaga i Vodenjak

Vodenjak i Vaga se dobro slažu iz mnogo razloga. Prvo, oboje pristupate odnosima s intelektualnog, a ne emocionalnog stajališta. Vodenjake ipak više zanimaju odnosi između ideja nego ljude. Njihova je ljubav, dakle, više moćna ideja nego topla i nejasna ljubav. Nadahnjuje jedinstvenost u vašim umjetničkim ukusima, a vi pomažete izgladiti grube rubove njihovih radikalnih ideja i grubih načina. Obojica ste genijalci i zajedno stvarate čudnu mješavinu originalnosti, gracioznosti i inteligencije.

 

Vaga i Ribe

Kada se povežete sa suosjećajnom Ribom, možda ćete naučiti ponešto o nesebičnosti. Ovu ribu ne zanima evolucija sebe, kao što ste vi – njih zanima evolucija ljudske rase. Ovdje možete naići na probleme. Vi želite spasiti svoju vezu, dok vaše Ribe žele spasiti svijet. Ostajete mirni, dok oni uranjaju glavom u ocean emocija. To ne znači da je veza nemoguća. Vaša gracioznost i osjećaj za pravednost, zajedno s emocionalno osjetljivom prirodom vaše Ribe, mogli bi izgladiti sve grube mrlje na koje naiđete u vašoj vezi.

Stranice: 1 2