Ljubavna kompatibilnost VAGE u kombinaciji sa svih 12 horoskopskih znakova! – Saznajte koliko ste kompatibilni sa svojim partnerom!

Ljubavna kompatibilnost VAGE u kombinaciji sa svih 12 horoskopskih znakova! – Saznajte koliko ste kompatibilni sa svojim partnerom!

19 siječnja, 2023 0 By Admin

Kao miroljubiva Vaga kojom vlada Venera, planet ljubavi i ljepote, imate pošten i prijateljski način slaganja sa svima. Neki od vaših najboljih parova su drugi zračni znakovi — Blizanci i Vodenjak — koji mogu rado plutati uz vas i prilagođavati se vašim hirovima koji se stalno mijenjaju!

 

Vaga i Ovan

Ovan je vaša astrološka suprotnost, Vaga. Oni se manje vole pridruživati ​​grupama od vas i ne treba im tolika stabilnost u odnosima. Ovnovi su grubi pojedinci koji radije rade sami. Zapravo, često postaju nestrpljivi kada su prisiljeni raditi s drugima. Očito će ovaj odnos zahtijevati dosta prilagodbi na oba vaša dijela. Za početak ćete morati naučiti svom Ovnu dati puno prostora. Zajedno ćete morati pronaći onu sredinu između Omovih vlastitih interesa i vaše potrebe za međusobnim dijeljenjem.

 

Vaga i Bik

Svi odnosi zahtijevaju određeni stupanj kompromisa – nešto što razumijete i čak pozdravljate. Vaš bikoglavi Bik ne želi napraviti kompromis – ikad – i možda ćete se na kraju ljutiti na to što uvijek popuštate. S druge strane, Bik vas može naučiti jednostavnijem, praktičnijem pristupu životu. Obojema vlada Venera, planet ljubavi, pa vas oboje vodi užitak. Razlika je u tome što je to više mentalno za vas, a više fizički za Bika. Ova veza zahtijeva malo rada, ali oboje ćete uživati ​​u sanjivim, romantičnim noćima.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vaga i Blizanci

Vaga i Blizanci su oba zračni znakovi, a Vagi i Blizancima može biti teško zadržati jedno drugo na zemlji kada ste oboje toliko zauzeti sanjarenjem. Oboje živite u svijetu ideja i ideala. Privlačnost između vas je više mentalna nego fizička, a komunikacija je važna za oboje. Vaš Blizanci će potaknuti vašu kreativnost, a vi ćete ga naučiti kako govoriti ili pisati s ljupkošću. Možda ćete se u Blizancima naći doživotnog partnera u igri, ljubavnika i najboljeg prijatelja. Jedno je sigurno, uvijek ćete jedno drugo održavati mladima u srcu.

 

Vaga i Rak

Vi ste više pametni nego emotivni, Vaga. Neki znakovi bi to mogli cijeniti, ali osjetljivi Rak nije jedan od njih. U vezi, Rakovi vole i daju. Cijenit ćete predanost puno vremena. Tko ne bi? Ali također ćete se osjećati ugušeno … često. Vaša emocionalna odvojenost mogla bi učiniti Raka nesigurnim, a vaša nesposobnost da donesete odluku – što se proteže i na predanost vezi – izludit će ga ili nju. Nije potpuno nemoguće postići da ova veza funkcionira, ali to definitivno neće biti ni šetnja parkom.

 

Vaga i Lav

Vage ili obožavaju Lavove ili ih razdražuju. Budimo iskreni, Vaga – možete biti pomalo snob. Lavovi će se, s druge strane, družiti baš s bilo kim ako misle da će to biti dobar provod. Neće vam se svidjeti svaki prijatelj kojeg vaš Lav prođe kroz vrata. Što radiš? Držite to za sebe i pokušavate ne osuđivati ​​tiho. Ako to uspijete, upoznat ćete zanimljive nove ljude, zabaviti se novim iskustvima, i što je najvažnije, bit ćete s Lavom, koji će vam otvoriti srce na način na koji nikada niste mislili da je moguće.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2