Ljubavna kompatibilnost BLIZANCA u kombinaciji sa svih 12 horoskopskih znakova! – Saznajte koliko ste kompatibilni sa svojim partnerom!

Ljubavna kompatibilnost BLIZANCA u kombinaciji sa svih 12 horoskopskih znakova! – Saznajte koliko ste kompatibilni sa svojim partnerom!

19 siječnja, 2023 0 By Admin

Blizanci i Vaga

Blizanci i Vage imaju mnogo toga zajedničkog – oboje ste dobro odgojeni i želite promijeniti svijet. Iako ćete možda biti malo brži s pametnim odgovorom, osjećaj za stil vaše Vage je bez premca. Kreativnost je važna za vas oboje, a možete pronaći uspjeh i dugoročnu sreću radeći zajedno u umjetnosti — bilo vizualnoj umjetnosti, glazbi ili pisanju. Oboje imate dobar ukus, iako je vaš stil malo eklektičniji od Vaga. Kada biste se uselili zajedno, vaš bi životni prostor bio sofisticirani i skladan – baš kao i vaša veza.

 

Blizanci i Škorpion

Niste posebno “duboka” osoba, Blizanci, a vaš ljubavnik Škorpion ima neusporedivu dubinu strasti. U početku, intenzitet vašeg partnera može učiniti da se osjećate ranjivo i izloženo. Međutim, s vremenom ćete moći pronaći sredinu između mentalne i fizičke privlačnosti. S uvijek inventivnim Škorpionom stvari nikada nisu dosadne, a vaša koketnost pobuđuje senzualni i razigrani šarm u Škorpionu. Ovo možda neće biti veza koja će trajati vječno, ali dok traje, sigurno će biti uzbudljiva i strastvena ljubavna veza.

 

Blizanci i Strijelac

Blizanci i Strijelac su najkompatibilniji kada putuju, istražuju i imaju avanture. Oboje ste nemirni duhovi koji ste uvijek u pokretu. Sa Strijelcem vam je lako biti otvorenog uma, a njihovo vas poznavanje svijeta oko sebe uzbuđuje. Već ste optimist, ali ova veza će izvući još više pozitivnog u vama. Zajedno ste vedar i veseo duo s dugoročnim potencijalom. Jedina mana je to što se par koji se stalno kreće možda nikada neće doći do točke u kojoj će se osjećati stvarno stabilno jedno s drugim.

 

Blizanci i Jarac

Poznati ste po svom nemirnom umu i pametnoj duhovitosti, Blizanci. Vaš Jarac je postojan, konzervativan i ne voli lakomislene zafrkancije sa strancima. Dok ste vi razigrani i djetinjasti, uvijek tražite načine da komunicirate i dijelite ideje s drugima, vaš Jarac je ozbiljan i vrijedan i uvijek pazi na nagradu. Ako možete dobrom voljom i entuzijazmom utjecati na svog Jarca da olakša teret svakodnevnog života, a vaš Jarac vas može naučiti da budete praktičniji i pomoći vam da organizirate svoj život, možda upravo imate ključ za dugoročnu sreću.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Blizanci i Vodenjak

Volite razgovarati o gotovo svemu, Blizanci, i vjerojatno znate ponešto o praktički svemu. Vaš Vodenjak, međutim, zna sve o svemu. Iako vas dvoje volite raspravljati i raspravljati, imate vrlo različite stilove komunikacije. Vaš je fleksibilniji, dok Vodenjaci mogu biti rigidniji. Imate uvjerljiv utjecaj na svog Vodenjaka i možda ga možete uvjeriti da se bavi neobičnim temama poput svemira ili znanstvene fantastike. Imate snažno prijateljstvo, ali fizička privlačnost se možda neće dogoditi odmah ili uopće.

 

Blizanci i Ribe

Vi jednostavno volite riječi, ideje i verbalnu komunikaciju, Blizanci. Vaše Ribe su, međutim, sanjive, radije žive u vlastitom svijetu mašte i fantazije. Vi radije govorite – i govorite i govorite – prema van, dok bi Ribe radije razmišljale o stvarima same. Ova vas riba može naučiti kako utkati svijest i osjetljivost u svoje riječi kako biste stvorili nove, bolje ideje. U međuvremenu, možete potaknuti svoje Ribe da provedu neko vrijeme na kopnu, gdje mogu shvatiti da u stvarnom svijetu postoji isto toliko magije koliko i u svijetu o kojem sanjaju.

Stranice: 1 2