LJUBAV TOKOM VIKENDA: U živote OVA 2 znaka se vraća BIVŠA LJUBAV, a OVOM znaku će srce PUĆI NA POLA!-

LJUBAV TOKOM VIKENDA: U živote OVA 2 znaka se vraća BIVŠA LJUBAV, a OVOM znaku će srce PUĆI NA POLA!-

19 siječnja, 2023 0 By Admin

LAV

Vrijeme nije pomoglo da ljubav nestane. Što god da ste pokušavali, pred očima i u mislima vam je samo bivša ljubav. Ni razdvojenost, ni daljina nije pomogla da ljubav nestane. Jedan dio vas čezne i sve bi dao da ste ponovo skupa, ali onaj drugi dio vas se zarekao da se više nećete vraćati na staro.

Iako sada možda mislite i vjerujete da do toga neće doći, ipak hoće i to tokom ovog vikenda. U vašem odsustvu, vaša bivša ljubav je zapravo shvatila kolika je praznina ostala nakon vas i koliko nedostajete. Vaša bivša ljubav će napraviti prvi korak. Na vama će biti da li ćete prihvatiti i pokušati još jednom ili ćete pustiti da ponos pobijedi i odbiti bivšu ljubav.

U ljubavi ne smije biti ponos, posebno između dvije osobe koje se iskreno vole. Ponos će vam ostati, ali i bol u srcu. Ponos vas neće zagrliti kada budete tužni i usamljeni, ali bivša ljubav hoće.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

ŠKORPIJA

Nažalost, ljubav nije pod zaštitom zvijezda kada je u pitanju vaš znak zodijaka. Tokom ovog vikenda ljubav će vam zadati onu najveću tugu i bol. Sama vaša veza bit će pod velikim upitnikom i moguće da će doseći i sam kraj. Vaš ljubavni život već neko vrijeme nije zadovoljavajuć, ali nekako se uspijete izboriti sa svakom krizom.

Međutim, ovaj vikend će neke tajne i laži isplivati na površinu. Saznat ćete za neke postupke vaše voljene osobe koji nisu bili korektni prema vama. Nećete moći vjerovati u to, ali ćete imati dovoljno razloga da shvatite da je to istina. Težak vikend je pred vama koji će također od vas zahtjevati i određene odluke i korake.

Na vama će biti da li ćete uspjeti pronaći načina da oprostite voljenoj osobi. Ipak, ne žurite sa drastičnim promjenama i naglim odlukama. O svemu razmislite u miru i onda donesite konačnu odluku.

Stranice: 1 2