DNEVNI HOROSKOP za 23. Septembar: Jedan znak će se RAZOČARATI u voljenu osobu, a OVE znakove će konačno sreća u stopu pratiti!

DNEVNI HOROSKOP za 23. Septembar: Jedan znak će se RAZOČARATI u voljenu osobu, a OVE znakove će konačno sreća u stopu pratiti!

21 rujna, 2023 0 By Admin

OVAN

Dnevni horoskop: Danas biste mogli preuzeti ulogu mentora ili predavača. Mogli biste imati prijatelja koji se trudi održati korak i treba mu vaše ohrabrenje. Saznajte gdje je problem; mogli bi biti samo zastrašeni određenim zadatkom ili trećom stranom. Ako želite učiniti dobro djelo, uskočit ćete i pomoći im. Vaša prirodna toplina i ljubaznost pomoći će im da povećate samopouzdanje dok slijede vaše vodstvo.

 

BIK

Možda će vam biti teško uspostaviti vezu s drugima danas na određenim razinama. Više nego vjerojatno, njihovo gledište ima vrlo malo smisla na temelju načina na koji vidite stvari. Možda trebate malo šire otvoriti oči. Zauzmite analitičniji pristup u svojoj argumentaciji. Nemojte automatski pretpostavljati da ako se netko ne slaže s vama da je njegovo mišljenje pogrešno.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Dnevni horoskop: Danas ćete vjerojatno smatrati ljude pretjerano agresivnim. Naravno, vi ste stručnjak za izbjegavanje sukoba. Vaša sposobnost da se vinete iznad gotovo svake neugodnosti odvaja vas od barbara ispod. Međutim, dan pred vama sadrži pitanja o vašoj budućnosti koja će vas vjerojatno zanimati. Morate se spustiti kako biste se nosili s njima. Ako sumnjate, autoritet će vas vjerojatno podsjetiti na vaše odgovornosti.

 

RAK

Pridružite se drugima, jer ako to ne učinite, možda ćete se zateći. Vjerojatno će vam trebati pomoć drugih da vam pomognu da se popnete na splav i da vas održe na površini. U protivnom vas može mučiti neodlučnost i sjedit ćete i trunuti jer se ne možete odlučiti o određenoj stvari. Usredotočite se na više detalja.

 

LAV

Dnevni horoskop:  Vaš horoskopski znak obično jednog dana prekasno dođe do savršenog duhovitog odgovora. Impuls i intuicija zauzimaju stražnje mjesto u svojoj izvrsnoj samokontroli. Dan pred vama je prilika da se oslobodite inhibicija koje vas karakteriziraju. Prepustite se malo svojim instinktima i vidite što će se dogoditi. Ne bi škodilo ni malo više druženja. Čak i vi imate pravo na zabavu s vremena na vrijeme!

 

DJEVICA

Ovo je dobar dan da otvorite svoj um novim načinima gledanja na stvari. Ponekad možete biti previše tradicionalni i skloni ste ne voljeti promjene. Ponekad možete biti i više nego malo tvrdoglavi! Danas ne možete dopustiti da vas strah ili ego zaslijepe pred mogućnostima. U vašoj grupi prijatelja može biti osoba koja nudi svjež pristup projektu ili situaciji u tijeku. Poštujte ono što imaju za reći i nemojte ih odbaciti.

VAGA

Dnevni horoskop:  Danas ste možda umorni od filozofskih rasprava za koje ste mislili da su sastavni dio vaše prirode. Lijepo je imati knjižnicu punu važne literature, ali sve te knjige nisu ostavile mjesta za prijatelje, obitelj i jednostavne ugodne aktivnosti. Odjednom ste se zbog svih vaših intelektualnih aktivnosti osjećali sterilnim i praznim. Odmori se! Idite malo vježbajte – vozite se biciklom ili idite u park i igrajte se s djecom. Ostavite svijet uma na neko vrijeme.

 

ŠKORPIJA

Danas biste mogli otkriti da ste zainteresirani za daljnje obrazovanje, stoga razmislite o prijavi na tečaj koji će povećati vaše vještine. Možda ćete uživati ​​u prikupljanju novih talenata ili stjecanju napredne diplome! Pažljivo razmotrite sve opcije, a zatim napravite svoj potez. Ovo je obećavajuće vrijeme da proširite svoje znanje.

 

STRIJELAC

Danas postoji izvjesna vjerojatnost malog sukoba. Možda ćete morati imati posla s nekim tko vam gazi prste ili trči po vašoj nježnoj prirodi. Umjesto da se uzrujate ili ogorčite, branite se svojim omiljenim oružjem: tišinom, smijehom i perspektivom. Neka se vaš protivnik uplete u očajnička opravdanja za svoje ponašanje.

 

JARAC

Dnevni horoskop:  Možda ćete danas morati zadržati jezik za zubima. Ljudske osjećaje u ovom trenutku je mnogo lakše povrijediti, a i najmanja kritika mogla bi se pogrešno protumačiti kao strašna uvreda. Kad ste u nedoumici, držite jezik za zubima. Usmjerite pozornost prema unutra i usredotočite se na vlastite emocije. Pokušajte svesti svoje mentalno brbljanje na minimum i usredotočite se na to kako se osjećate, a ne na ono što mislite.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Današnji dan može biti opuštajući, pod uvjetom da uložite potrebne napore da se nosite s materijalnim ograničenjima. Ne biste željeli ništa bolje nego provesti veći dio dana planirajući zabavne aktivnosti za budućnost. Ali, nažalost, zahtjevi vašeg partnera, djece ili šefa prisiljavaju vas da se umjesto toga koncentrirate na “ovdje i sada”. Ipak, nemojte napustiti svoje predivno ugodne ciljeve i ambicije.

 

RIBE

Dnevni horoskop:  Danas vam je um pun strasti i možda se osjećate sentimentalnije nego inače. Ono što je teško jest to što možda neće postojati prikladno vrijeme da izrazite ovu emociju u potpunosti koliko biste željeli. Pokušajte ploviti vodama prema sigurnom mjestu gdje vas ljudi oko vas podržavaju. Izbjegavajte one koji bi možda htjeli napraviti rupu u vašem mjehuriću!