DNEVNI HOROSKOP za 20. Januar: Jedan znak će se RAZOČARATI u voljenu osobu, a OVE znakove će konačno sreća u stopu pratiti!

OVAN

Dnevni horoskop: Danas biste mogli preuzeti ulogu mentora ili predavača. Mogli biste imati prijatelja koji se trudi održati korak i treba mu vaše ohrabrenje. Saznajte gdje je problem; mogli bi biti samo zastrašeni određenim zadatkom ili trećom stranom. Ako želite učiniti dobro djelo, uskočit ćete i pomoći im. Vaša prirodna toplina i ljubaznost pomoći će im da povećate samopouzdanje dok slijede vaše vodstvo.

 

BIK

Možda će vam biti teško uspostaviti vezu s drugima danas na određenim razinama. Više nego vjerojatno, njihovo gledište ima vrlo malo smisla na temelju načina na koji vidite stvari. Možda trebate malo šire otvoriti oči. Zauzmite analitičniji pristup u svojoj argumentaciji. Nemojte automatski pretpostavljati da ako se netko ne slaže s vama da je njegovo mišljenje pogrešno.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Dnevni horoskop: Danas ćete vjerojatno smatrati ljude pretjerano agresivnim. Naravno, vi ste stručnjak za izbjegavanje sukoba. Vaša sposobnost da se vinete iznad gotovo svake neugodnosti odvaja vas od barbara ispod. Međutim, dan pred vama sadrži pitanja o vašoj budućnosti koja će vas vjerojatno zanimati. Morate se spustiti kako biste se nosili s njima. Ako sumnjate, autoritet će vas vjerojatno podsjetiti na vaše odgovornosti.

 

RAK

Pridružite se drugima, jer ako to ne učinite, možda ćete se zateći. Vjerojatno će vam trebati pomoć drugih da vam pomognu da se popnete na splav i da vas održe na površini. U protivnom vas može mučiti neodlučnost i sjedit ćete i trunuti jer se ne možete odlučiti o određenoj stvari. Usredotočite se na više detalja.

 

LAV

Dnevni horoskop:  Vaš horoskopski znak obično jednog dana prekasno dođe do savršenog duhovitog odgovora. Impuls i intuicija zauzimaju stražnje mjesto u svojoj izvrsnoj samokontroli. Dan pred vama je prilika da se oslobodite inhibicija koje vas karakteriziraju. Prepustite se malo svojim instinktima i vidite što će se dogoditi. Ne bi škodilo ni malo više druženja. Čak i vi imate pravo na zabavu s vremena na vrijeme!

 

DJEVICA

Ovo je dobar dan da otvorite svoj um novim načinima gledanja na stvari. Ponekad možete biti previše tradicionalni i skloni ste ne voljeti promjene. Ponekad možete biti i više nego malo tvrdoglavi! Danas ne možete dopustiti da vas strah ili ego zaslijepe pred mogućnostima. U vašoj grupi prijatelja može biti osoba koja nudi svjež pristup projektu ili situaciji u tijeku. Poštujte ono što imaju za reći i nemojte ih odbaciti.

Nastavak na idućoj stranici…

DNEVNI HOROSKOP za 20. Januar: Jedan znak će se RAZOČARATI u voljenu osobu, a OVE znakove će konačno sreća u stopu pratiti!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top