BIVŠA LJUBAV POSTAT ĆE VJEČNA: Pripadnicima OVA 3 znaka se VRAĆA BIVŠI, za vrijeme Mjeseca u Jarcu od 20. januara

Možda smo okorjeli astrološki entuzijasti ili jednostavno prizemni ljudi koji vole provjeriti svoje horoskope.

Jedan zabrinjavajući aspekt je taj što nas dovodi u sukob s ljudima koje volimo — posebno sa životnim partnerima ili ljudima s kojima smo tek počeli izlaziti.

Ovisno o tome kolika nam je retrogradnost u tom razdoblju možemo napraviti veliku štetu. A ovo bi moglo biti razdoblje ‘uspjeha ili prekida’ za određene ljubavne veze. Ono što se ne pretpostavlja je ponovno okupljanje; možemo se rastati od naših ljudi, ali to ne činimo ozbiljno.

Ljudski um je lukav tijekom ovog vremena; moramo biti strpljiviji u donošenju odluka i impulzivni s emocionalnim odgovorima.

Prekidamo s ljudima s kojima baš i ne želimo, što znači da će za tri horoskopska znaka ti prekidi vrlo brzo postati šminkanje, jer će se mnogi od nas vratiti bivšima.

Tri horoskopska znaka koji se vraćaju svojim bivšima:

1. Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Znali ste da činite veliku pogrešku u trenutku kada ste oboje odlučili da vam je ‘dosta!’ Bilo je naglo i impulzivno, a sve što je vas dvoje dobilo bila je tuga i puno nedostajanja jedno drugom.

OK, znači imali ste eksploziju, to se događa najboljima od nas, a ipak nisi mogao odstupiti, a sada, shvaćaš da ne možeš živjeti bez te osobe.

Budući da je komunikacija sada lakša, ne osjećate se toliko ograničenim svojim ponosom, što vam olakšava da doprete do njega kako biste pristojno razgovarali o ponovnom okupljanju.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ne brinite, on je u tome jednako kao i vi, ali sada imate povijest koja će potkrijepiti vašu ljubavnu priču. Iskoristite ono što ste naučili iz prekida kako biste stvorili bolju situaciju u ljubavi s osobom s kojom se ponovno družite.

Nastavak na sljedećoj strani…

BIVŠA LJUBAV POSTAT ĆE VJEČNA: Pripadnicima OVA 3 znaka se VRAĆA BIVŠI, za vrijeme Mjeseca u Jarcu od 20. januara

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top