Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, ovaj petak, 20. januar vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

Merkur u Jarcu donosi sve što je povezano s krajnjom stabilnošću i rastom situacije, tako da može utjecati na vaš osjećaj iscjeljenja ili rada na sebi. Može spominjati važne teme u ljubavnim vezama, vašoj karijeri ili čak financijskom statusu.

Razmišljajte o retrogradnom Merkuru u Jarcu kao o prilici da otkopate sve ispod površine kako biste stvorili stabilniji temelj.

Teme retrogradnosti su uvijek razmišljanje, obnavljanje i ponavljanje.

To je prilika da se vratite, da popravite ono što je zataškano ili zaboravljeno, da se predomislite i da sve poboljšate.

Ponekad, tijekom retrogradnosti, možete shvatiti da je jedini način da nešto popravite da krenete ispočetka. A danas je došlo vrijeme kada ćete se napokon osjećati sposobnima za to.

Iako je retrogradni Merkur vrijeme za razmišljanje, tek kada je izravan možete krenuti naprijed i mijenjati stvari.

To je energija koja će prožimati danas jer se čini da je još jedno kozmičko ograničenje ukinuto. A vama su sada darovani ključevi kraljevstva i prilika da stvorite i izgovorite u postojanje ono što ste naučili tijekom ovog vremena.

Možda će trebati nekoliko dana da osjetite da se Merkurov oblak refleksije konačno podigao, ali danas je početak novog početka.

To je prilika da duboko udahnete, cijenite sve što je otkriveno u proteklih nekoliko tjedana. I sada se bacite na posao postavljajući sve na svoje mjesto kako biste se doista osjećali sigurni u stabilnost svakog aspekta svog života.

Cijeneći da je samo unutar odgoda, možete stvoriti ono što će trajati.

Tri horoskopska znaka s najboljim horoskopom 20. januara:

1. Jarac
(22. prosinca – 19. siječnja)

Merkur je u vašem horoskopskom znaku od početka prosinca, što vam pomaže da dobijete jasniju ideju o tome što trebate riješiti u sebi. Jarac je vaš horoskopski znak, što znači da se većina onoga što se pojavilo odnosi na vaša uvjerenja i potrebe i na to prenosite li to onima oko sebe.

To je povezano s dijelom posla koji ste radili kako biste razumjeli vrijednost koju vaše emocije imaju u vašem životu i korist od govora o njima drugima.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Iskoristite današnji dan da razmislite o onome što ste naučili o zagovaranju svoje ranjive strane i vidite možete li postaviti novu vrijednost svojim emocijama i osjećajima.

Nastavak na sljedećoj strani…

Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, ovaj petak, 20. januar vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top