U NAREDNA TRI DANA: Ribi stiže POZIV, Lavu PROMJENE, Jarac i Bik će UŽIVATI, Vodolija će imati NEUGODNU POSJETU…

U NAREDNA TRI DANA: Ribi stiže POZIV, Lavu PROMJENE, Jarac i Bik će UŽIVATI, Vodolija će imati NEUGODNU POSJETU…

9 kolovoza, 2023 0 By Admin

OVAN

U naredna tri dana: Novčana pitanja mogu zahtijevati pažnju. Potrebno je platiti račune, položiti čekove ili izvršiti ugovore. Olakšanje koje ćete dobiti od rukovanja ovim bi trebalo znatno podići vaše raspoloženje. Izađite na svjež zrak, prošećite i odradite dio svoje energije. Pokrenite endorfine. Nazovite prijatelja i provedite večer u gradu. Naporno ste radili i zaslužili ste.

 

 

BIK

Odlično ste raspoloženi i rijetko se bavite bilo čime. Tjelesna energija vam je velika pa je indicirana neka tjelovježba, eventualno sport. Možda biste željeli otići na kratko putovanje izvan grada ili krenuti na novi tečaj ili se okušati u pisanju. Vaš entuzijazam i optimizam su visoki, tako da je nebo granica.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ovih dana biste mogli osjetiti snažnu psihičku vezu s prijateljem koji živi daleko i kojeg dugo niste vidjeli. Možda se pitate što ta osoba smjera i to bi moglo biti pomalo zabrinjavajuće. Nemojte se sramiti. Poziv! Na ovaj ili onaj način, trebali biste znati što se događa. Moguće je da vaš prijatelj jednostavno ima loš dan. Osigurajte simpatično uho!

 

 

RAK

Grupne aktivnosti ili sastanci bi se mogli pokazati opterećujućim jer se oni oko vas uvlače u rasprave o kojima snažno osjećaju i oko kojih se svi ne slažu! Ovo nije dobar dan za uključivanje u burne rasprave čak i ako vam je ideja primamljiva. Kloni se toga! Pronađite nekoga tko se također kloni toga i razgovarajte s tom osobom.

 

 

LAV

Mogućnost nadolazećih promjena u vašem osobnom ili profesionalnom životu mogla bi izazvati zabrinutost i nesigurnost. Nemoj biti. Ako ništa drugo, imat ćete koristi od ovih promjena. U zraku bi moglo biti puno napetosti i stresa i bit će teško izbjeći pokupiti tu energiju. Pokušajte se opustiti! Dopustite da vas ponese struja.

 

 

DJEVICA

Možda ste planirali da odete na dugo putovanje ili se vratite u školu radi napredne diplome. Do sada ste to možda odgađali. Konačno ste prešli granicu i donijeli odluku da to učinite. Nema te zaustavljanja! Možda ćete puno vremena provesti na telefonu prikupljajući informacije i preliminarnim dogovorima.

VAGA

Pravni papiri u vezi s novcem na kojima ste možda radili neko vrijeme trebali bi konačno biti gotovi . Ovo bi vam trebalo podići raspoloženje, ako ni zbog čega drugog nego da sve to maknete s puta! Trebali biste se osjećati posebno pričljivim, entuzijastičnim i strastvenim. Možda želite zakazati romantičnu večer sa svojim partnerom. Zabavite se!

 

 

ŠKORPIJA

U naredna tri dana: Neka loša iskustva u vezi s karijerom, obitelji, putovanjem ili obrazovanjem mogla bi dovesti prijatelja, kolegu ili ljubavnog partnera u eksplozivno raspoloženje. Ova osoba sada može biti nepredvidljiva – sretna u jednom trenutku, a u dubini mraka sljedećeg. Ne pokušavajte davati savjete ili ga razveseliti. To će rezultirati samo ljutnjom. Sklonite se s puta i dopustite svom prijatelju da prođe kroz to.

 

 

STRIJELAC

Stres na poslu možda vas pogađa. Piti puno vode bila bi dobra ideja. Također su indicirane umjerene količine tjelovježbe i odmora. Nemojte jesti jako začinjenu hranu. Ovo je su dobri dani za čitanje, učenje ili istraživanje. Vaše fizičko ja možda nije ono što bi trebalo biti, ali vaš je mozak oštar.

 

 

JARAC

Ovih dana biste se trebali osjećati romantično i strastveno i poželjeti se sastati sa svojim ljubavnim partnerom. Vjerojatno ćete to učiniti, ali može biti teško i dogovoreno tek u zadnji čas. Nemojte paničariti ako ne možete doći do svog prijatelja u ranom dijelu dana. Nemojte odustati. Imat ćete sjajnu večer.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

U naredna tri dana: Ovih dana bi vas mogla posjetiti neka žena, možda kolegica koja je vrlo bistra i ponekad dosadna. Ako niste oprezni, ta bi vas osoba mogla potaknuti na burnu raspravu ili izazvati vašu nesigurnost. Pokušajte se distancirati. Ova osoba ima vlastite probleme s kojima se može nositi, a koji nemaju nikakve veze s vama. Budite pristojni i pun razumijevanja i onda joj pokaži vrata!

 

 

RIBE

Ovih dana bi vam moglo stići puno poziva. Neki se odnose na ljude koji žive daleko, neki su od prijatelja s teškim emocionalnim poteškoćama, a jedan bi mogao doći od romantičnog partnera s kojim ste jako nestrpljivi da se nađete. Možda ćete uskočiti u auto da upoznate tu osobu negdje poznato u vašoj zajednici. Ne gubite glas dok razgovarate telefonom!