U NAREDNA 3 DANA: Ribi stiže POZIV, Lavu PROMJENE, Jarac i Bik će UŽIVATI, Vodolija će imati NEUGODNU POSJETU…

OVAN

Novčana pitanja mogu zahtijevati pažnju. Potrebno je platiti račune, položiti čekove ili izvršiti ugovore. Olakšanje koje ćete dobiti od rukovanja ovim bi trebalo znatno podići vaše raspoloženje. Izađite na svjež zrak, prošećite i odradite dio svoje energije. Pokrenite endorfine. Nazovite prijatelja i provedite večer u gradu. Naporno ste radili i zaslužili ste.

 

 

BIK

Odlično ste raspoloženi i rijetko se bavite bilo čime. Tjelesna energija vam je velika pa je indicirana neka tjelovježba, eventualno sport. Možda biste željeli otići na kratko putovanje izvan grada ili krenuti na novi tečaj ili se okušati u pisanju. Vaš entuzijazam i optimizam su visoki, tako da je nebo granica.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ovih dana biste mogli osjetiti snažnu psihičku vezu s prijateljem koji živi daleko i kojeg dugo niste vidjeli. Možda se pitate što ta osoba smjera i to bi moglo biti pomalo zabrinjavajuće. Nemojte se sramiti. Poziv! Na ovaj ili onaj način, trebali biste znati što se događa. Moguće je da vaš prijatelj jednostavno ima loš dan. Osigurajte simpatično uho!

 

 

RAK

Grupne aktivnosti ili sastanci bi se mogli pokazati opterećujućim jer se oni oko vas uvlače u rasprave o kojima snažno osjećaju i oko kojih se svi ne slažu! Ovo nije dobar dan za uključivanje u burne rasprave čak i ako vam je ideja primamljiva. Kloni se toga! Pronađite nekoga tko se također kloni toga i razgovarajte s tom osobom.

 

 

LAV

Mogućnost nadolazećih promjena u vašem osobnom ili profesionalnom životu mogla bi izazvati zabrinutost i nesigurnost. Nemoj biti. Ako ništa drugo, imat ćete koristi od ovih promjena. U zraku bi moglo biti puno napetosti i stresa i bit će teško izbjeći pokupiti tu energiju. Pokušajte se opustiti! Dopustite da vas ponese struja.

 

 

DJEVICA

Možda ste planirali da odete na dugo putovanje ili se vratite u školu radi napredne diplome. Do sada ste to možda odgađali. Konačno ste prešli granicu i donijeli odluku da to učinite. Nema te zaustavljanja! Možda ćete puno vremena provesti na telefonu prikupljajući informacije i preliminarnim dogovorima.

Nastavak na idućoj stranici…

U NAREDNA 3 DANA: Ribi stiže POZIV, Lavu PROMJENE, Jarac i Bik će UŽIVATI, Vodolija će imati NEUGODNU POSJETU…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top