Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u četvrtak, 19. januar

Ovo je jedan od onih dana kada toliko toga ide kako treba da to ne želite čak ni priznati iz straha da ćete to ureći. Kao da bi misli mogle stati na put nizu istinski pozitivnih tranzita koji traže svjetlo.

Gledamo kako Sunce sekstilira Mjesec i pruža toplinu i sigurnost ljubavnicima, dok je Mjesec u Strijelcu u trigonu s Jupiterom, zbog čega ljubavnici osjećaju želju jedno za drugim.

Tranziti Jupitera omogućuju nam da se osjećamo duboko zaljubljeni, a kada imamo nekoga u koga možemo biti zaljubljeni, to je kao da smo pogodili jackpot. O tome se danas radi; ljubavni jackpot.

Naš fokus danas je na Strijelcu, Mjesecu i kako bi ovo mogao biti samo tranzit za početak fantastične ljubavne veze za one u ranim fazama.

Međutim, nije dobro samo za apsolutne početnike; za one od nas koji smo naporno radili da održimo ljubav koju imamo, današnji dan donosi svježu novu nadu, kao i sposobnost da osobu s kojom smo vidimo kao ‘dar’ koji nam je poslan odozgo.

Sa Strijelcem, međutim, dolazi natjecanje, a na današnji dan, možda ćemo osjetiti potrebu da se natječemo za pozornost naših voljenih. Ovo može zvučati gore nego što jest; u redu je.

Zapravo, budući da se danas osjećamo konkurentno, mogli bismo završiti radeći nešto što nismo mislili da možemo.

Dakle, današnji dan donosi nam više od sreće u ljubavi – upoznaje nas s idejom da možda imamo skrivenu izvrsnost i da je sada vrijeme da je iznesemo na vidjelo – da impresioniramo svoje voljene!

Tri horoskopska znaka koja su najsretnija u ljubavi 19. januara:

1. Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Tu i tamo vam se javi neki osjećaj, iako je to rijetko: osjećate da nema ničega što bi uzdrmalo vaš svijet. Iako je to možda rijedak osjećaj, kada u svoj um UPRAVO ubacite ideju da… je nekako sve u redu u vašem svijetu, možete se opustiti na načine na koje to nikada ne uspijevate. Konačno, danas ima Mjesec u znaku Strijelca koji će smiriti vaše umorno čelo i omogućiti vam da budete osoba kakva znate da jeste.

Ova lunacija je dobra i za otkrivanje istine u osobi, a vaša je istina da volite jednostavnu — i punu ljubavi. Vi ste u partnerstvu koje pokazuje vrlo malo drame; kako bi ovo moglo biti?

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Jeste li doista prešli granicu u svom životu, i sada ste stvarno sretni, umjesto da ste preplavljeni dramom drugih ljudi? Da, Blizanci, danas se možete smjestiti u svoju udobnu vezu bez straha da ćete slučajno uništiti svemir.

Nastavak na sljedećoj strani…

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u četvrtak, 19. januar

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top