OVA 2 znaka su dosta patila, sada im DOLAZI VRIJEME PRAVE LJUBAVI!-

ljubav

OVAN

Možda ćete se ovih dana posvađati sa svojim romantičnim partnerom. Ili ćete se jednostavno osjećati loše oko pitanja romantike. Možda prolazite kroz neke loše životne faze, razmišljate o vašoj ljubavnoj vezi i pitate se što zapravo želite od svog romantičnog života. To su važne stvari koje treba pomno razmotriti, samo nemojte isključivati ​​svog sadašnjeg partnera iz tog dijaloga.

 

 

BIK

Danas biste mogli patiti za izgubljenom ljubavlju, razmišljati o izgubljenim osjećajima u prošlosti. Možda ste raspoloženi da pogledate stare fotografije i razmislite o prethodnim vezama. Iako ste već iskusili mnoge izvanredne stvari, morate ostati fokusirani na svoju budućnost, a budućnost vam može donijeti puno bolje stvari nego što to sada mislite.

 

 

BLIZANCI

Možda se danas osjećate posebno romantično, ali vjerojatno da nećete imati priliku učiniti ništa da biste romantiku i osjetili. Razveselite se kupovinom nečega što vam treba ili ne treba i skrenite misli u drugom smjeru.  Samoća će proći i sigurno ćete nadoknaditi propušteno.

 

 

RAK

Danas biste se mogli osjećati vrlo zaštitnički prema osobi koju volite. Uvijek ste osjećajni i privrženi vašoj ljubavi kada vaša voljena osoba prolazi kroz stresne trenutke. Danas bi neki od ovih problema mogli biti vrlo izraženi, a vašem bi partneru baš sada trebala vaša podrška. Možda  romantična večera poboljša raspoloženje vašeg partnera.

 

 

LAV

Naredni dani će u vama probuditi veliku želju da pripadate nekome. Možda se radi o bivšem partneru ili čak osobi koja vam ne uzvraća na vašu ljubav. Možda vam te osobe neće biti dostupne ovih dana, ali ako budu, potrudite se da pokažete koliko vam je stalo.

 

 

DJEVICA

Druženja s prijateljima možda neće biti tako dobra kao obično. Osjećate se malo više rezervirano nego inače, a razlog tome bi mogla biti vaša zbunjenost u vezi vaših romantičnih osjećaja. Začudo, unatoč vašoj povećanoj sramežljivosti, izlazak s drugima vjerojatno je najbolja opcija za vas.

Nastavak na idućoj stranici…

OVA 2 znaka su dosta patila, sada im DOLAZI VRIJEME PRAVE LJUBAVI!-

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top